- 6 Nisan 2015
- 1
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi ozgulozkan1983
Bende gecen yil epidural sezeryan oldum oldum canim hastaneden eve gelince feci agrim oldu dayanamayip agladim. O kadar kötüydü agrim.Agri kesici de ictim ama cok agriyodu 2 sonra falan hafifledi.Gecmis olsun bu arada.Arkadaşlar 3 gün önce 2.doğumumu yaptım sezeryan la. Ilk 2 gün normaldi ağrılarım. 2.gün hastaneden çıkıp 1.5 saatlik araçla yaptığım yolculuğun sonunda eve vardım ve akşamına dayanılmaz ağrılar başladı dikiş yerlerimde.yattığımda çok ağrım olmuo ama ayağa kalkamıorum eşimin yoğun yardımlarıyla kalktığımda da tuvalete kadar bile yürüyemiyorum acıdan inliyorum adım dahi atamıorum ayaklarımı sürükleyerek iki bükülmüş vaziyette eşimden tutunarak zoraki ulaşıorum tuvalete. doktoruma mesaj attım sadece geçer dedi. Böle bişi başından geçen varmı varsa nasıl atlattınız cidden geçecekmi. Okadar feci bi ağrı yanma oluo ki sanki hiç geçmicekmiş hissine kapılıorum. Dünden beri hiç hafifleme olmadı sizce nedeni nedir
canım minoset falan yazmadı mı doktorun? bende spinal sezaryan doğum yaptım ocak ayında. evde zorunlu olmadıkça hatta tuvalet haricinde pek ayağa kalkma dinlen. dikişlerini zorlama. yolculuktan dolayı olmuştur büyük ihtimalleArkadaşlar 3 gün önce 2.doğumumu yaptım sezeryan la. Ilk 2 gün normaldi ağrılarım. 2.gün hastaneden çıkıp 1.5 saatlik araçla yaptığım yolculuğun sonunda eve vardım ve akşamına dayanılmaz ağrılar başladı dikiş yerlerimde.yattığımda çok ağrım olmuo ama ayağa kalkamıorum eşimin yoğun yardımlarıyla kalktığımda da tuvalete kadar bile yürüyemiyorum acıdan inliyorum adım dahi atamıorum ayaklarımı sürükleyerek iki bükülmüş vaziyette eşimden tutunarak zoraki ulaşıorum tuvalete. doktoruma mesaj attım sadece geçer dedi. Böle bişi başından geçen varmı varsa nasıl atlattınız cidden geçecekmi. Okadar feci bi ağrı yanma oluo ki sanki hiç geçmicekmiş hissine kapılıorum. Dünden beri hiç hafifleme olmadı sizce nedeni nedir
Arkadaşlar 3 gün önce 2.doğumumu yaptım sezeryan la. Ilk 2 gün normaldi ağrılarım. 2.gün hastaneden çıkıp 1.5 saatlik araçla yaptığım yolculuğun sonunda eve vardım ve akşamına dayanılmaz ağrılar başladı dikiş yerlerimde.yattığımda çok ağrım olmuo ama ayağa kalkamıorum eşimin yoğun yardımlarıyla kalktığımda da tuvalete kadar bile yürüyemiyorum acıdan inliyorum adım dahi atamıorum ayaklarımı sürükleyerek iki bükülmüş vaziyette eşimden tutunarak zoraki ulaşıorum tuvalete. doktoruma mesaj attım sadece geçer dedi. Böle bişi başından geçen varmı varsa nasıl atlattınız cidden geçecekmi. Okadar feci bi ağrı yanma oluo ki sanki hiç geçmicekmiş hissine kapılıorum. Dünden beri hiç hafifleme olmadı sizce nedeni nedir
Ben iki sezeryan oldum sukur anlattiginiz tarz da bir agri yasamadim fakat duzenli bir sekilde agri kesici kullandim dr umunda tavsiyesiylecanım minoset falan yazmadı mı doktorun? bende spinal sezaryan doğum yaptım ocak ayında. evde zorunlu olmadıkça hatta tuvalet haricinde pek ayağa kalkma dinlen. dikişlerini zorlama. yolculuktan dolayı olmuştur büyük ihtimalle