3 gün önce olduğum sezeryan dikişlerimde dayanılmaz ağrılar var

ozgulozkan1983

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
1
0
41
Arkadaşlar 3 gün önce 2.doğumumu yaptım sezeryan la. Ilk 2 gün normaldi ağrılarım. 2.gün hastaneden çıkıp 1.5 saatlik araçla yaptığım yolculuğun sonunda eve vardım ve akşamına dayanılmaz ağrılar başladı dikiş yerlerimde.yattığımda çok ağrım olmuo ama ayağa kalkamıorum eşimin yoğun yardımlarıyla kalktığımda da tuvalete kadar bile yürüyemiyorum acıdan inliyorum adım dahi atamıorum ayaklarımı sürükleyerek iki bükülmüş vaziyette eşimden tutunarak zoraki ulaşıorum tuvalete. doktoruma mesaj attım sadece geçer dedi. Böle bişi başından geçen varmı varsa nasıl atlattınız cidden geçecekmi. Okadar feci bi ağrı yanma oluo ki sanki hiç geçmicekmiş hissine kapılıorum. Dünden beri hiç hafifleme olmadı sizce nedeni nedir

Bende gecen yil epidural sezeryan oldum oldum canim hastaneden eve gelince feci agrim oldu dayanamayip agladim. O kadar kötüydü agrim.Agri kesici de ictim ama cok agriyodu 2 sonra falan hafifledi.Gecmis olsun bu arada.

Baska doktorada gorunun.oda dinlenin gecer derse sorun yok.isinizi garantiye alin pek normal degil ama bunye meselesi agri esigi azligida olabilir.benim sezeryanim da gun gectikce iyi oldum sadece yataktan kalkarken zorlaniyordum okadar.gecmis olsun

Geçmiş olsun, daha 3 gün olmuş, yolculuk da baskı yapmıştır, en fazla 1 haftaya geçer... Ben de 1 hafta evde C harfi şeklinde yürüyordum, yani kambur gibi,dik dursam dikişim açılacak gibi hissediyordum.. geçti gitti, şimdi 8 ay geçti, ip atlıyorum

canım minoset falan yazmadı mı doktorun? bende spinal sezaryan doğum yaptım ocak ayında. evde zorunlu olmadıkça hatta tuvalet haricinde pek ayağa kalkma dinlen. dikişlerini zorlama. yolculuktan dolayı olmuştur büyük ihtimalle

Bebeğiniz hayırlı olsun,canım. Geçmiş olsun, ama anlattiğın kadar acı normal değil, ateşin varmı, bence bir doktora görünmelisin, hiçolmassa için rahat eder

Bende sezeryan olmuştum ve cok kotu geçmişti ilk günden itibaren çok ağrım vardı bir hafta boyunca tuvalete bile gidemiyordum yani siz bide yolculuk yapmışsınız o yüzden agriniz çok olabilir belliki dikişler zorlanmis

tabi her olay aynı değildir ama
benim çok yakın kuzenim de 2. doğumdan sonra aynı senin yazdığın gibi oldu
yatarken daha iyi, ayağa kalkınca iki büklüm oluyordu acıdan, yürüyemiyordu, lavaboya kadar gidemiyordu yardımsız
acıdan ağlıyordu bazen
doktoru aradık, gelin dedi, ben götürdüm onu
baktı, hiçbirşey yok, geçecek dedi
sadece ağrı kesici verdi o kadar
1 hafta kadar sürdü geçti

2. doğumun sonrası gerçekten ilkine göre daha sancılı oluyor genel olarak
birebir yazdıklarını yaşadı kuzenim

Evet canım bu normal biraz daha zaman vardır kalkmana bende iki sezeryan oldum iki sene arayla benim yanmam çokdu dayanılmaz ağrıda vardı ama yanma gibi çok değil yürümemde problem olmadı korkmayın kanama olmadan bi sorun olmaz.Abimin eşinin dikişlerinden kan sızıyordu ozaman müdahele ettiler.

Ben iki sezeryan oldum sukur anlattiginiz tarz da bir agri yasamadim fakat duzenli bir sekilde agri kesici kullandim dr umunda tavsiyesiyle
Antibuyotugude aksatmadim
Brnce agri kesici kullanin

Ben de üç hafta önce sezeryan oldum. İki gece hastanede kaldım. Düzenli bir şekilde kalçadan ağrı kesici verdiler. Fazla bir ağrım sızım olmadı fakat yanma oluyordu. Dikiş yerim sanıyordum sonra fark ettim ki idrar yollarımda iltihap varmış. İlaç kullandım geçti. Bir tek o geliyor aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…