• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün önce doğum yaptım

annembenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
291
7
118
İstanbul
arkadaşlar pazartesi doğum yaptım salı akşam kedimi iyi hissettiğim için dr.um çıkabilirsin dedi ama çok fazla yürüyemedim hastanede gazımı çıkartabilmiştim sanırım o yüzden çıkmama izin verdi
şimdi evdeyim ama dikiş yerlerim çok acıyor oturunca bişey yok ama yatınca yatmakda ayrı sorun kalkmakda hele kalkmak yatakdan kalkarken sanıyorum felç oldum çok fenayım çok yürümekle geçermi bu ağrı sızı ilk doğumumda çok yürümüştüm evde böyle sıkıncı çekmememiştim evdede alan dar yürüyemiyrm aşşağıya inemiyorum ne yapsamda bu ağrı sızılarımı geçirsem yardımcı olurmusunuz? çook bunaldım zaten göğüs uçlarımda çatladı emzirmek bi işkence birde bu sancı yatamıyorum gezemiyorum ne yapsam acaba

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Dr hastaneden çıkarken size ağrı kesici vermedi mi? Dikişleriniz çok acıyorsa dr arayın.

gecmiş olsun canım... normal dogumda sezeryanda cok zor.. her durumdada agrı sancılar oluyor ve kendine dikkat et dinlen kendini zorlama... sadece zaman canım... herkesin cektiği sıkıntılar içindesin.. hayırlısıyla iileşmek nasip etsin rabbim

Bugün kontrole çağırmadı mı dr? Ben 3. gün kontrole gitmişdim. Eğer çok acınız varsa dr arayın ihmal etmeyin. Geçmiş olsun

dr.um 1 hafta sonra çağırdı kontrole tabiki çok sıkıntım olursa erkende gidebilirim.

damla haklısın herkesde olan şeyler ben biraz acele ettim sanki gece apartmanda sürekli inip çıktım biraz daha rahatladım bugün düne nazaran.
zaman herşeyin ilacı evt

Back