Gebeliğe Hazırlık 3 gün lekelenme hamilelik olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
434
111
103
İstanbul
5 Temmuz’da 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 3 ay korunduk ve bu ay korunmayı bıraktık... her adetimde 3 4 gün lekelenme olur sonra kanamam başlar ve sonrasın da 2 3 gün daha lekelerim gelir ve adetim biter kendimi bildim bileli hep böyle adet olurum geçen ay 2 3 4 Ekim de lekelerim geldi 5 Ekim’de kanamam başladı bu ay ise 1 2 3 Kasım’da lekelerim geldi ama sonra durdu bugün ayın 6 sı hiçbir şey gelmiyor hamile olabilir miyim ?

benimde 21 temmuzda oldu dusugum canim.eskiden hic lekelenmem olmazdi ama kurtajdan sonra adetten once 3 gun lekelenmem oluyor.hamilelik sandim bende gecen ay hatta ama idrarda negatifti sonuctada 4 geciksede adetim oldum.bence idrar testi sana dogru sonucu verecektir

Canım devamı gelmiyosa gebelik olabilir.adet agrilarin nasil endometriozis olabilir mi acaba sende diye düsündüm bi

Canım devamı gelmiyosa gebelik olabilir.adet agrilarin nasil endometriozis olabilir mi acaba sende diye düsündüm bi
3 gündür devamı yok adet ağrılarım olur ama öyle dayanılmayacak gibi değil geçen ay 12 Ekim de kontrole gittim doktor her şey normal dedi smear aldırdım o da temiz çıktı çok şükür

B
Benim kürtajdan öncede lekelenmelerim oluyordu sadece bu ay devamı gelmedi şuan yapsam çıkar mı ki idrar testin de

3 gündür devamı yok adet ağrılarım olur ama öyle dayanılmayacak gibi değil geçen ay 12 Ekim de kontrole gittim doktor her şey normal dedi smear aldırdım o da temiz çıktı çok şükür
Banada bisey yok diyolardi cikolata kisti cikinca anlasldi kahverengi lekelenmelerim.endometriozis hicbiyerde cikmiyo cnkü anca kiste dönünce anliyolar. Canim bi test yap bence ya hamile olabilrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…