Merhaba adetimin 3. günü sürekli kasıklarım ağrıyor her an adet olacakmışım gibi , bu sabah test yaptım , negatiftı yattım uyudum kalktığımda silik bir iz vardı yanında , erken gebelık testı aldım hemen negatif çıktı , kımı arkadaşım geç döllenme olabılır dedi sızce beklemelı mıyım ? Geç döllenme ne zaman sonuç verir gözle görülüyordu , efekle sıze bellı etmek ıcın yaptım yanıtlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
Benim geç döllenmeydi. Adet tarihini 7 gun gecince anca pozitif olmuştu. Belli de olmaz yani. Regl olmadıysan hala sans vardır. Hakkında hayırlısı olsun insallah
Benim geç döllenmeydi. Adet tarihini 7 gun gecince anca pozitif olmuştu. Belli de olmaz yani. Regl olmadıysan hala sans vardır. Hakkında hayırlısı olsun insallah
Kasıklarımda ağrı vardı benim de. Gögüslerimde hassasiyet vardı. Regl olacakmışım hissi bazen oluyordu bazen gidiyordu. Özellikle kasık ağrısı çok belirgindi