• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün geciken adet -

Raiiin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
333
258
53
Herkese merhabalar, 3 gün geciktim 7 şubatta olmam gerekiyordu adet olamadım. Bebek düşünüyoruz geçen ay sıkı bi çalışma yaptık :KK48: Ama cesaret edemiyorum test yapmaya 2 3 gün daha bekliyim diyorum. Kasık ağrım var göğüslerim şişti ve dokununca ağrıyolar, tabi herkesde farklı belirtiler olur benim gibi olan varsa hadi gelin toplanın sohbet edelim biraz :halay:

Herkese merhabalar, 3 gün geciktim 7 şubatta olmam gerekiyordu adet olamadım. Bebek düşünüyoruz geçen ay sıkı bi çalışma yaptık :KK48: Ama cesaret edemiyorum test yapmaya 2 3 gün daha bekliyim diyorum. Kasık ağrım var göğüslerim şişti ve dokununca ağrıyolar, tabi herkesde farklı belirtiler olur benim gibi olan varsa hadi gelin toplanın sohbet edelim biraz :halay:
Benimde buğun gecikmenin 3. Günü kan vendim dünde erken gebelik testi yaptım pozitif ti

yaaaa çok sevindim sağlıkla al kucağna inşallah :KK200: Belirtilerin nelerdi peki?
Valla canım ben bu ay iğne ve klomen kullandım iğneden sonra birkaç gün kasık ağrım oldu son zamanlarda halen devam eden bel ağrım ve akıntım var

Back