• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Gün Aralıksız Oyun Oynadı ve Beyin Kanaması Geçirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Oyun dünyası gün geçtikçe kendini geliştirirken bu oyunların başından ayrılamayan kişi sayısı da giderek artıyor.

0Sitene Ekle
3 Gün Aralıksız Oyun Oynadı! Ve…
Oyun bağımlılığı artık uzmanlar tarafından tedavi edilebilirken Çin’de yaşayan bir genç, bağımlısı olduğu bir Oyunu başından hiç kalkmadan 3 gün oynayınca rahatsızlanarak bulunduğu yere yığıldı.

26 yaşındaki Xiao Qiang isimli genç, aralıksız oynadığı oyunun 3. gününde hiçbir şeyi yokken oyunda karşısına çıkan beklenmedik bir olayda aniden fenalaşarak yere yığıldı. Hastaneye kaldırıldığında beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Xiao Qiang isimli genç hala kontrol altında tutulmakla birlikte kısmi felç olma riskini de hala taşıdığı ifade edildi.

Uzmanların yaptığı açıklamaya göre bu ve benzeri davranışlardan kesinlikle kaçınılması, sağlıklı beslenilmesi, su tüketilmesi ve egzersiz yapılması hayati önem taşıyor. milliyet

Çinlidir kesin diyecektim ki, Çinli çıktı:ssz:
Daha önce de bir Çinli pc başında oyun oynarken ölmüştü, o da hiç kalkmadan 3-4 gün oyun oynamış.

Bu oyun çılgınlığına birileri dur demeli, ciddi derecede bağımlıları var, özellikle Dünya'nın birçok yerinden insanları online buluşturan strateji ve savaş oyunları bağımlıları çok fazla. 10 yaşından, 50 yaşına kadar birçok yaşta insanlar 7/24 oynuyorlar, başka bir sakıncası da bu tip oyunlarda kahramanlarınızı geliştirme, silahlandırma gibi bir takım özellikler eklemek isterseniz k.kartıyla özellik satın almaya teşvik ediliyorsunuz.

Hertürlü zarar, Dünya artık buna bir dur demeli.

ya buna ne diyeceksiniz??
$10402829_10152452462980818_3878730717527691770_n.jpg

Çok feci bir durum :ssz:
Hiç uyumamış mı
Yoksa yemek, tuvalet, uyku hariç hep pc basında oturmus o nedenle mi böyle olmuş ki

Bazen kendime tembellik gunu ilan ediyorum ben de
Yemek, uyku, wc haric pc basindan kalkmadan dizi-film izliyorum tüm haftasonu
Korktum şimdi :53:

Bence bilgisayar başında uzun durduğu için değil, oyunu çok ciddiye aldığı için beyin kanaması geçirmiştir. Hani şirketin iflas haberini alıp beyin kanaması geçiren iş adamları, takımın maçını izlerken heyecandan kalp krizi geçiren yönetim kurulu üyeleri filan olur ya. Bu da aynı hesap. Adam 3 gün boyunca oyun maratonu yapacak kadar sevip ciddiye alıyormuş oyununu. Tabi video oyunları da gerçek yaşam gibi değil, her dakika ani birşey olur. Bir tuşa geç basarsın hop ölüverirsin. Öyle ani bir olayla heyecan yaşayıp beyin kanaması geçirmiştir.

oyun düşkünleri su içmeyi unutuyormuş galiba, onlada alakası olabilir

Back