• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün adet sürer mi?

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar ben 21 yasındayım bekarım adet oldum olası hep 3 gün sürer bir arkadaşım bana dediki herkesin bir hafta yada 5 gün sürüyor seninki çok azmış doktora görün bir sorun olabilir dedi doktora gitmek istemiyorum sizce 3 gün adet süresi normal mi:26:

öncelikle herkeste bünyeye göre adet süresi değişir ama bu 3 gün içinde kanama miktarıda az oluyorsa bir sorun olabilir.bende senle aynı durumdaydım daha sonra erken menepoz çıktı.adetin ikinci günü bi hormon tahlili yaptırabilirsin neden doktora gitmek istemiyorsunki sonuçta sağlık bu canım.hem sen bekar olduğun için zaten muayene etmez en fazla ultrasonla bakar.

Son düzenleme:
Bence gayet normal.
Çoğu kadın 3 gün adet oluyor..
Kuruntu yapmayın lütfen.

sağolun aslında ben kuruntu yapmıcaktım ama bir arkadaşım bana öyle diyince içime kurt düştü birde hastahanede hangi bölüme gitmem lazım bunun için
bu arada adet günlerimde gayet yoğun yani az kan gelmiyor çok geliyor bunları söylerken bile utanıyorum

sağolun aslında ben kuruntu yapmıcaktım ama bir arkadaşım bana öyle diyince içime kurt düştü birde hastahanede hangi bölüme gitmem lazım bunun için
bu arada adet günlerimde gayet yoğun yani az kan gelmiyor çok geliyor bunları söylerken bile utanıyorum

canım utanılacak ne var biz neler konuşuyoruz bu forumda buda bişeymi yani.kanama miktarın iyiyse endişe edilcek hiçbişey yok.ama dediğim gibi adetin ikinci günü bi hormon testi yaptırırsan daha net öğrenirsin.jinekoloji ye gideceksin bunun için.

benım adetlerımde hep 3 gun surer. hemde az gelır. hemde 50-60 gunde bıle geldığı olurdu. kesın bende sorun var evlenınce kolay kolay hamılede kalamam herhalde derdım. sonuç ıkıncı ayda kaldım:1::nazar: takılma oyle şeylere....

adet en az 2 gün sürmeliymiş, normal miktarda kan gelmek şartıyla. sende sorun görünmüyor. benım de 3-4 gün sürüyor... çok takılırsan endokrin ya da kadın doğum bölümüne gidebilirsin...

canım utanılacak ne var biz neler konuşuyoruz bu forumda buda bişeymi yani.kanama miktarın iyiyse endişe edilcek hiçbişey yok.ama dediğim gibi adetin ikinci günü bi hormon testi yaptırırsan daha net öğrenirsin.jinekoloji ye gideceksin bunun için.

çok sağol çok teşekkür ederim:)

benım adetlerımde hep 3 gun surer. hemde az gelır. hemde 50-60 gunde bıle geldığı olurdu. kesın bende sorun var evlenınce kolay kolay hamılede kalamam herhalde derdım. sonuç ıkıncı ayda kaldım:1::nazar: takılma oyle şeylere....

o zaman bende gitmeyim hastahaneye yaaa sen böyle olduysan:1:

adet en az 2 gün sürmeliymiş, normal miktarda kan gelmek şartıyla. sende sorun görünmüyor. benım de 3-4 gün sürüyor... çok takılırsan endokrin ya da kadın doğum bölümüne gidebilirsin...

çok teşekkür ederim canım cevabın için:49:

Back