3 genim heterozigot?

sonsuzaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
1.898
1.137
63
Selam arkadaşlar
6+6+20. Haftalarda ,3 düşük+1 dis gebeligim var
Suan yeni hamileyim
Dra gittim yine igne vermiyorlr bana gerek yok diyorlar
Deneyimi olan varmi bu genlerle alakalı
Pai heterozigot
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Merhaba benim 4 deger heterezigot once igne kullandim sonra corasprine gectim. Farkli doktordan da fikir almanizi oneririm normalde ozellikle coklu kayiplarda testsiz bile verebiliyorlar

Merhaba benim 4 deger heterezigot once igne kullandim sonra corasprine gectim. Farkli doktordan da fikir almanizi oneririm normalde ozellikle coklu kayiplarda testsiz bile verebiliyorlar
İgne ve asprin birlikte mi kullaniorsunuz igneyi birakip asprinemi geçtiniz ?

Çok geçmiş olsun. Tek doktorun fikri mi iğne vermemek, yoksa birden fazla doktorla görüştünüz mü? Bende de pıhtılaşma sorunu var, daha önce kayıplarım var ve iğne kullanarak sonunda oğlumu kucağıma aldım

Tesekkur ederim sizede gecmiş olsun. Daha once baska drlarada sormuştum ozaman bir düşüğüm vardi

İgne ve asprin birlikte mi kullaniorsunuz igneyi birakip asprinemi geçtiniz ?
İğneyi bırakıp asprine geçtim. Doktorum ikisini bi arada kullandırmadı özellikle ilk haftalar daha hafif diye sadece iğne kullandım çünkü kanama riskinin olduğu haftalar ve asprinin etkisi zor geçiyor, ikisi birden de ağır olur dedi. 12 hafta sonu asprine geçtim

Tamam teşekkür ederim

Aynı durumdayım. Bizim gibi olup hamilelikte kullanan/kullanmayan var mı? Benim sordugum dr kullan diyen de oldu kullanma diyende. Kullansak ne riski varki acaba. Ben görüyorum bu siteden normal cıkanlar bile kullanmış, onlara nasıl vermiş doktorları

Bende onu anlamiorm yaziyor
Bir dusugm vr test yptirmadim drum onlem amacli verdi
Benim bukadar dusugum var 3 heterozigot var ama vermiorlr bn anlamadm bundan bisey.
Bana drum bazi testler yapti ama degisik 10-12 tane onlrin hepsi negatif cikti ondan sonra boyle soyledi cnm yani her bole cikana gerrk yok diyemeyiz drun dedigi o yaptiklriyms asil onemli olan
Birde ben bagisiklik icin serum tedavisi goruorm o da yeni bir uygulama artik onu uygulamaya basladi bazi yerler onu yptiriorm
İnsallah doktorum haklidir

Merhaba benimde aynı genlerim heterezigot 8 haftada kalp durdu bebeğimin şimdi beta pozitif çıkınca hap kullandım kese görülncede iğneye başladım ama korkuyorum bu genler için pek gerekli bulunmuyormuş

Merhaba benimde aynı genlerim heterezigot 8 haftada kalp durdu bebeğimin şimdi beta pozitif çıkınca hap kullandım kese görülncede iğneye başladım ama korkuyorum bu genler için pek gerekli bulunmuyormuş
Merhaba
Yani bu genler disinda doktorum baska testlerde yapti onlarda pzitif ciksa igne verecekti hepsi negatif cikinca igne vermedi. Yni sdce bunlarla yola cikmadi
İnsallah faydasi olur Allahin izniyle hic pihtilasmasi olmayanlar bile kullanior birsey olmaz inş ama sonrasinda hapi biraktirsa igne verse dha ii cunku hap lekelenme yapabiliyor artik her drun farkli bir görüşü var bakalm ben ne olcam bgun dr a gittim 7+4 ii gidiyor şimdilik şükür

Artık içim ne kadar korksada rabbime sıgınıyorum nasipten öte yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…