- 25 Ocak 2013
- 191
- 121
- 103
- Konu Sahibi selselzeynep
-
2 numara kesinlikle
3 deki dantel kolu da eklet 2 ye, çok zarif de kuyruğu var.. Süper olur , kuğu gibi olursun
Dantel kol olmasa da olur fikirdi benimkiBenim gelinliğim de kuyruklu ve dantel kolluydu benziyodu biraz, çok güzel duruyor gerçekten
canım 3 ayrı modelin arkalı önlü gösterimi bunlar 2 numara dedığın 1 de ki model yanı degıl mı:)) allah seni inandırsın aynısını düşündüm bende sondakı dantel askı kollarını kuyruklu gelınlıge ekletmeyi düşünuyordum nasıl olur acaba diyordum.sende bendenmışsin:)) hem o kuruklunun etek ucumdada dantel detaylar var eteği çok hoş
3. Nün üst kısmına bayıldım ya bayıldım tam istediğim gibi.
Hangisini seçersen seç ama üst kısmını kesinlikle 3 ' te ki gibi yaptır, mutluluklar...
2 numara diyorum[/QUFİKRİN İÇİN TEŞEKKÜRLER TATLIM ALLAH BEBEGİNİ GÜLE GÜLE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN SANADA:)))
evet 3 te ki dantel askıda hem fikiriz galiba güzel bı detay.bakalım yapabilirlerse inşallah canım senın düğünde yakın sanırm 3 ayın kalmış.şimdiden mutluluklar benim de 2 ay sonra gelinlik seçiminde geciktim ya aceleee etmemmmm lazımmmmmmm.
3. cü gelinliği çok begendim. bide şeyi eklemek isterim kolda uzun dantel olacaksa ince olmalı kollar. benim kollarım kalıdır pek yakışmaz uyarmak istedim.. yoksa 3 gelinlikde birbirinden güzel..
inşallah gönlüne göre bir gelinlik bulur ve giyersin mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?