Gelinlik Modelleri 3 gelinlik modelinden sizce hangisini seçmeliyim..?

2 numara kesinlikle
3 deki dantel kolu da eklet 2 ye, çok zarif de kuyruğu var.. süper olur , kuğu gibi olursun
dantel kol olmasa da olur fikirdi benimki benim gelinliğim de kuyruklu ve dantel kolluydu benziyodu biraz, çok güzel duruyor gerçekten

3. nün üst kısmına bayıldım ya bayıldım tam istediğim gibi.

Hangisini seçersen seç ama üst kısmını kesinlikle 3 ' te ki gibi yaptır, mutluluklar...

canım 3 ayrı modelin arkalı önlü gösterimi bunlar 2 numara dedığın 1 de ki model yanı degıl mı:)) allah seni inandırsın aynısını düşündüm bende sondakı dantel askı kollarını kuyruklu gelınlıge ekletmeyi düşünuyordum nasıl olur acaba diyordum.sende bendenmışsin:)) hem o kuruklunun etek ucumdada dantel detaylar var eteği çok hoş

aynen benim gelinliğimde öyleydi, ben bayılıyorum dantele
hiç tereddüt etme çok güzel duruyor

3. Nün üst kısmına bayıldım ya bayıldım tam istediğim gibi.

Hangisini seçersen seç ama üst kısmını kesinlikle 3 ' te ki gibi yaptır, mutluluklar...

evet 3 te ki dantel askıda hem fikiriz galiba güzel bı detay.bakalım yapabilirlerse inşallah canım senın düğünde yakın sanırm 3 ayın kalmış.şimdiden mutluluklar benim de 2 ay sonra gelinlik seçiminde geciktim ya aceleee etmemmmm lazımmmmmmm.

İnşallah gönlüne göre olur canım :) evet 3 ay kaldı , bende bi kaç hafta önce yavaş yavaş gelinlik bakmaya çıkalım dedim ama annem ve kayınvalidem erken olur mart ortası gibi cıkalım dediler.

3. cü gelinliği çok begendim. bide şeyi eklemek isterim kolda uzun dantel olacaksa ince olmalı kollar. benim kollarım kalıdır pek yakışmaz uyarmak istedim.. yoksa 3 gelinlikde birbirinden güzel..
inşallah gönlüne göre bir gelinlik bulur ve giyersin mutluluklar...

evet canım haklısın kalın kola olmaz ama benımkıler ince sayılır.toplu değilim.bugün çıktım gelinlikcileri gezdim yaparız dıyorlar ama iniallh bı iiş cıkar ne yapsam karar veremedım.cunku diktirince onu almak zorunda kalacagım

resımlerı keşke numaralandırsaydın...........sanırım;
1 ve 2. foto = 1 nolu gelinlik
3. ve 4. foto= 2 nolu gelinlik
5.ve 6. foto = 3 nolu gelinlik

bu durumda ben 3. ve 4. foto hariç diğerlerini begendim.....sebebıne gelınce özellıkle arkasının masumiyetı öldürmesi....sexy iç çamaşırı gibi duruyor.....
3 nolu gelinliğin üst kısmı cok güzel....

şunu da söyleyım hiçbir terzi sana bunların aynısı dikemez....hhayal kırıklıgına ugrarsın tecrube ile sabıt....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar Aysira'nın yeni gelinlikleri, Aysira uygun fiyatlara satan bir marka, neden onun ürününü başka bir yerde diktirmeyi düşünüyorsunuz ki?

Aynısı dikilemez diyen arkadaşımın kendi tecrübesi için üzüldüm ancak bu modellerin dikilememesi için hiçbir sebep yok. Danteller de orijinal değil, modeller de. Nerdeyse her gelinlikçi diker bu tarz modelleri, dikiyor da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…