isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü 6 Mart 2012 17.731 27.703 49 22 Ekim 2015 Konu Sahibi isabel #1 Son bir haftada tamami ile tesadüfen denk gelen 3 güzel filmden bahsetmek istiyorum..Denk geldi izledim ama üçüde bir birinden keyifli filmlerdi. 1-Çınar ağacı :Hayatın içinden bir film.Celile Toyon ,Nurgül Yeşilçay başrolde.Diğer oyuncuların hepsi de bildik isimler.Yer yer eğlenceli ama duygusal bir film.Aile bağları filmin ana teması. 2-Benim dünyam uygusal bir film.Beren Saat ve Uğur Yücel oyunculukları ile mest ediyor.Özellikle Beren Saat zor bir rolün üstesinden başarı ile gelmiş 3-Hadi İnşallah :Yeni yani geçen yıl vizyona giren bir film.Ben izlerken çok eğlendim.Büşra Pekin tek kelime ile muhteşem bir oyunculuk sergilemiş.Uzun zamandır izlediğim en keyifli komedi filmlerindendi. Film arayışında olan arkadaşlar eğer izlemediyseniz bu filmleri izlemenizi tavsiye ederim...
Son bir haftada tamami ile tesadüfen denk gelen 3 güzel filmden bahsetmek istiyorum..Denk geldi izledim ama üçüde bir birinden keyifli filmlerdi. 1-Çınar ağacı :Hayatın içinden bir film.Celile Toyon ,Nurgül Yeşilçay başrolde.Diğer oyuncuların hepsi de bildik isimler.Yer yer eğlenceli ama duygusal bir film.Aile bağları filmin ana teması. 2-Benim dünyam uygusal bir film.Beren Saat ve Uğur Yücel oyunculukları ile mest ediyor.Özellikle Beren Saat zor bir rolün üstesinden başarı ile gelmiş 3-Hadi İnşallah :Yeni yani geçen yıl vizyona giren bir film.Ben izlerken çok eğlendim.Büşra Pekin tek kelime ile muhteşem bir oyunculuk sergilemiş.Uzun zamandır izlediğim en keyifli komedi filmlerindendi. Film arayışında olan arkadaşlar eğer izlemediyseniz bu filmleri izlemenizi tavsiye ederim...