3 düşük yapanlar yardımcı olun lütfen

ela123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
11
0
3 defa düşük yaptım hiç araştırma yapılmadı benim durumum da olup araştırma yaptıran yani bişeylerle bi sonuç alıp çocuk sahibi olan varsa aramızda yardımcı olun lütfen

canımgeçmiş olsun..bende 3 kez bebek kaybettim..araştırma yapılmadı....
tekrar hamile kaldım..gittiğim dr bana kan pıhtılaşmasından olabileceğini söledi ve iğne kullanıyorum....
sağlıklı hayırlı evlat sahibi olman dileğiyle en kısa zamanda.......

canım çok teşekkür ederim inşallah bebegini hayırlısıyla kucagına alırsın çok sevindim senin için kaç aylık beb:ecrin_bebek:işin ? bide bu arada en şifremi unutmuştum şimdi ela 1 oldum

ben 2 düşük yaptım şimdi 3üncüye hamileyim ve kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum benim doktorumda kan pıhtılaşmasından dolayı diğer düşüklerimin olabileceğini söyledi.. bu hamileliğimdede düşük tehlikem var ama bakalım hayırlısı .. inşallah bu sefer bebeğiimi kucağıma alırım.. ve elacım umarım sende en yakın zamanda tekrar hamiş kalırsında bize burdan qüzel müjdeyi verirsin..

canım bende 3 defa bebeğimi kaybettim araştırma yapıldı ama birşey bulunamadı şimdi 3 haftalık hamileyim ve igne kullanıyorum sana tavsiyem istanbuldaymışsın çapa tıp fakültesinin infertilite bölümünden randevu al ve git araştırılsın herşeyine bakıyorlar hormonlarına varana kadar bir problemin varsa bulurlar allahım en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin cennet kokulunu

canım çok tşkler iyne ne için kan pırtılaşması mı acaba bide çok sevindim inş hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın bana yazanlar genelde 3 düşük yapıp şimdi hamile olanlar sizin için geçekten çok seviniyorum ama banada dua edin olur mu hamişlerin duaları kabul olur :teselli:

inş bitanem rabbim bi daha bebişinin acısını göstermesin çok dikkat et olurmu bide sakın düşecegini aklına getirme rabbim hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin bebişini:ecrin_bebek:

arkadaşlar gerçekten sizden çok güzel bilgiler ögreniyorum hepinize çok teşkler ben kaçtane doktora gittim bitanesi bile bana bu bilgileri vermedi ben buraya yeni girdim ama artık pek çıkıcagımı zannetmiyorum tabi 1 ayım kaldı sonra evimde internet olmıycak 1 ay sizlerleyim sonra internet buldukça tabi benim eşim asker asker yolu bekliyorum yani şafak 30 bitiyo inş bitaneme kavuşuyorum tamamen bide bebişime kavuşsam hayırlısıyla tam olucak dua edin hamişler nolurrropuyorumnanaktan

canım benim ya profiline yazdıgın söz çok etkıleyici tutun bana annemm bebişler hep annelerine tutunsun hiç bırakmasın üzmesinler annişlerini :emir_bebek:

X