- 2 Mayıs 2023
- 265
- 51
-
- Konu Sahibi Kasimpaticicegi
Eşimin sperm testlerife iyi çıktı ve yumurtlama günlerini değerlendirdik yumurtlama ve catlama günü peşpeşe yaptıkMerhaba üzülerek yazıyorum geçen ay düşük yaptım kendiliğinden doktorum korunma dedi eşimden test istedi bi tek o kalmıştı benden yana hiç bir sorun yok eşimde baktırdı çok şükür genetik pıhtılaşma vs yok. Ben birde dinen bilenen bir hocaya da okundum. Bu ayda denedik 6 haftalıktı düşük ettim kücüktü zaten kanama bittiğinin 20. Günü yumurtlama gördüm 21. Gününde çatladı çatlamanın üstünden bugun 14. Gün adet olmadım. Test yaptım ama sanki silik bi çizgi gördüm ama kendimide kandırmak istemem acaba kanda belli olurmu baktırsam mi
Çok iyi anladım ama rahimde miyon vardi o alindi aradan korunma süresi 6 ay geçince denedik yine düşük oldu eşime yöneldi onda da çıkmadı herşey bakıldı yaniBu arada hamile de olabilirsin çünkü genelde yumurtalıklarıma olduysa 14.gün regl olunur sen olmamışsın evde bi test yap istersen
2 düşük yaptım genetiğe bakıldı pıhtışasmaya bakıldı bişey cıkmayinca iyi bi doktora gittim rahşbde miyınu aldirdim korunduk sonra denedik oldu ama düşük oldu bilirmisiniz bilmem dini yönden de iyi bir hoca okudum denedik yine bakalımÇok iyi anladım ama rahimde miyon vardi o alindi aradan korunma süresi 6 ay geçince denedik yine düşük oldu eşime yöneldi onda da çıkmadı herşey bakıldı yani
Bence doktora git canım ne olur be olmaz bu şekilde sürekli üzülürsün benimde eşimde bende hiç bir sorun yoktu ta ki rahim filmi çekene kadar ki onu bile gerekli görmedi doktor hamile kalabiliyosun gözüyle bakıyorlardı hatta rahim filmimi çektiğim başka doktorda o da gayet normal dedi ben kendim bi görüntüyü açıp bakayım dedim baktım bariz t rahim bu dedim birkaç doktora gösterdim t rahim dediler yani düşünsene çeken doktor anlamadıÇok iyi anladım ama rahimde miyon vardi o alindi aradan korunma süresi 6 ay geçince denedik yine düşük oldu eşime yöneldi onda da çıkmadı herşey bakıldı yani
Anladım hayırlısı inşallahBence doktora git canım ne olur be olmaz bu şekilde sürekli üzülürsün benimde eşimde bende hiç bir sorun yoktu ta ki rahim filmi çekene kadar ki onu bile gerekli görmedi doktor hamile kalabiliyosun gözüyle bakıyorlardı hatta rahim filmimi çektiğim başka doktorda o da gayet normal dedi ben kendim bi görüntüyü açıp bakayım dedim baktım bariz t rahim bu dedim birkaç doktora gösterdim t rahim dediler yani düşünsene çeken doktor anlamadı
Peki ne oldu sonucunuzBence doktora git canım ne olur be olmaz bu şekilde sürekli üzülürsün benimde eşimde bende hiç bir sorun yoktu ta ki rahim filmi çekene kadar ki onu bile gerekli görmedi doktor hamile kalabiliyosun gözüyle bakıyorlardı hatta rahim filmimi çektiğim başka doktorda o da gayet normal dedi ben kendim bi görüntüyü açıp bakayım dedim baktım bariz t rahim bu dedim birkaç doktora gösterdim t rahim dediler yani düşünsene çeken doktor anlamadı
Sonucum hala gebe değilim histeroskopi oldum dene dedi doktor deniyoruz henüz gebelik yok yaniPeki ne oldu sonucunuz
Hayırlısı olsun hepimiz için ne kadarlık deniyorsunuzSonucum hala gebe değilim histeroskopi oldum dene dedi doktor deniyoruz henüz gebelik yok yani
5 senelik evliyim denemelerimiz bazen ara verdiğimiz olurdu Oyüzden şu kadar diyemeyecem düşüklerim ilk 3 sene içinde oldu son iki senedirde hiç gebe kalamadım hep olur heralde diye bekledim bakalım bu ay adet olursam ilaç tedavisine başlayacam ilk kez birkaç ay deneyip tutmazsa tüp düşünüyorum artıkHayırlısı olsun hepimiz için ne kadarlık deniyorsunuz
Öyle yapacagım acelesi yok idrar yapıyorum evde ama şans mıdır bilmem aksamdan da bilerek su içmiyorum sabah koyu cıksın diye hiç koyu değil idrarım hep açık ilk idrar olmasına rağmen ama hayırlısıBence kan vermek için birazcık daha bekle gebelik kayıpların olmuş çünkü erkenden öğrenip sonradan kaybettiğini öğrenmek daha üzücü oluyor en azından zaman geçsin bebek varsa beta yükselsin senin de için rahat eder
Bende 3 yıl olcak evleneli çok şükür ovulasyonla denediğimiz için hepsi oldu diyebilirim ama işte dinen de bi okunmakta fayda var cevrenizde varsa bildiğiniz okunun5 senelik evliyim denemelerimiz bazen ara verdiğimiz olurdu Oyüzden şu kadar diyemeyecem düşüklerim ilk 3 sene içinde oldu son iki senedirde hiç gebe kalamadım hep olur heralde diye bekledim bakalım bu ay adet olursam ilaç tedavisine başlayacam ilk kez birkaç ay deneyip tutmazsa tüp düşünüyorum artık
Ooo gitmediğim hoca kalmadı canım ama işte nasip belli olmaz güvenme bende senin kadarlık evliyken 5 defa gebe kaldım Oyüzden ilerde ne olur bilemezsinBende 3 yıl olcak evleneli çok şükür ovulasyonla denediğimiz için hepsi oldu diyebilirim ama işte dinen de bi okunmakta fayda var cevrenizde varsa bildiğiniz okunun
Tabi rabbim bilir hayırlısınıOoo gitmediğim hoca kalmadı canım ama işte nasip belli olmaz güvenme bende senin kadarlık evliyken 5 defa gebe kaldım Oyüzden ilerde ne olur bilemezsin
Canım nasıl geçti histeroskopiniz benimde 3 düşük var bende olcam yakında korkuyormCanım düşüklerin olmuş bence onun sebeplerini bulsaydın önce hamile kalmak çözüm olmuyor bazen yanlış anlama kendimi gördüm sende senin gibi diye diye 5 düşük yaşadım meğerse rahim t şeklindeymiş sebeb bu dediler histeroskopi falan oldum Şuan deneme aşamasındayız yani inan bu düşüklerin mutlaka bir sebebi çöküyor bana ozamanlar doktorlar sağlıksız gebelik işte bak ne güzel hamile kalabiliyosun dene olur diye diye bu zamana geldik
Öncelikle iyi bir doktorda olun ben Adana da profesör Bülent hayda dedoğlunda oldum zaten anestezi altında yapılıyor korkulacak bişey yok sonrasında adet gibi bir iki gün az kanama oluyor iki ay da korunma vermişti sonrasında deneyin dedi deniyoruz bakalım olursaCanım nasıl geçti histeroskopiniz benimde 3 düşük var bende olcam yakında korkuyorm