- 30 Nisan 2019
- 33
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Hatice45okan45
Arkadaşlar bir oğlum bir kızım var oğlum kasımda 7 kızım aralıkta 5 yaşına gircek ve 3. Çocuguma hamile oldugumu ögrendim bir taraftan istiyorum bir taraftan erken miydi diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hic cocuk sahibi olamayanların cogunlukta oldugu bu yerde eminim ki herkes Allah nasip etmis olur mu oyle sey diyecekArkadaşlar bir oğlum bir kızım var oğlum kasımda 7 kızım aralıkta 5 yaşına gircek ve 3. Çocuguma hamile oldugumu ögrendim bir taraftan istiyorum bir taraftan erken miydi diye düşünüyorum
Buraya yazmaniz da ne biliyimArkadaşlar bir oğlum bir kızım var oğlum kasımda 7 kızım aralıkta 5 yaşına gircek ve 3. Çocuguma hamile oldugumu ögrendim bir taraftan istiyorum bir taraftan erken miydi diye düşünüyorum
Ay emojiye bayildim hahaa vallahi sesli guldumBuraya yazmaniz da ne biliyim
Allah baska dert vermesin kolaylıklar diliyorum
Tatsiz hayatimizi renklendirmek icin yapiyolar zaarAy emojiye bayildim hahaa vallahi sesli guldumgecende kadinin biri tüp bebek ozel bölümüne 7 aylik bebegim desteksiz oturamiyor yardim lutfen yazmış cevp verecektimde vazgectim. Konuyu yanlis yere açmıştır dedim biraktim
Konuyu açtığınız bolum tüp bebek ozel bolum ya o yuzden burda genelde çocuk askiyla yanıp tutusanlar varTeşekür ederimde neden öyle söyledin çocuğunuz yokmu
Ne renk ama kaldik renk cumbusundeTatsiz hayatimizi renklendirmek icin yapiyolar zaar![]()
4 yildir olsun diye her gun her gece yalvarıyorum acı cekiyorumTeşekür ederimde neden öyle söyledin çocuğunuz yokmu
Ben özür dilerim yanlış yere konu açmışım
Asla kelimesi kadar kötü bi kelime yok sanırım cidden büyük konuşmanın acısını bende çektim çocuk konusunda değildi ama mutlaka oldu yaniMadem konuyu buraya yanlışlıkla açmışsınız size bizim hikayelerimizden küçük kıssa anlatayım belki yardımcı olur kararınıza..
Ilk evlendigim zamanlar çocuk sesi bile rahatsız ederdi beni.. ASLA demiştim o zamanlar.. ben kendime bakamıyorum ne bebeği.. sonra 3 yıl geçti aradan ee hadi olsun artık diyip korunmayı bıraktık..
1 yıl geçti olmadı..
Doktora gittik eşimde problem vardı ameliyat olmadan olmaz dediler sende herşey normal..
Ameliyat oldu eşim düzeldi.. aradan 1 yıl geçmesine rağmen yine olmadı..
Tüp bebek kliniğine gittik prof dr senin normal yolla çocuğun olmaz ameliyat olmalısın tüplerini almalıyız yoksa tüp bebek de tutmaz dedi.. Hastane koridorunda oturdum yerde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım..
Ameliyat öncesi bir negatif tüp bebek deneyimim var..
Ameliyat a girerken bütün bedenim titriyordu korkudan.. ilk negatif tüp bebek sonucumu aldığım da bütün bedenimi hissetmedim acıdan.. canım acıyor diye hıçkırıklara ağladım eşim biyerim ağrıdığını sanmıştı oysa kalbim çok acıyordu.. bi insan elini kolunu ayaklarını hissetmezmi hiç bir yerimi hissetmiyordum öyle acıyordu canım..
Eşim beni o gün Piskologa götürdü 6 ay tedavi gördüm.. O ASLA dediğim bebek le sınadı allah beni..
Haziran da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız... hala sonumuz ne olur belli değil.. Daha yediğimiz iğneleri morluklari ilaçları anlatmadım bile.. şükürler olsun diyin hamilesiniz hemde allah 3 kere nasip etmiş lütfen şükür edin lütfen... Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin yavrunuzu...
Ben çok üzüldüm ne diyecegmi bilemiyorum Allah inşalah size de bir evlat nasip eder
Asla kelimesi kadar kötü bi kelime yok sanırım cidden büyük konuşmanın acısını bende çektim çocuk konusunda değildi ama mutlaka oldu yaniimtihanın zor canım inşAllah Rabbim kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin ve hiç beklemediğin anda belki tüp bebeğe bile ihtiyaç kalmadan mucizeni öğrenmiş olursun şu mübarek günlerde Rabbim Herkesin duasını kabul etsin insAllah
![]()
Amin insAllah cnmAynen öyle canım.. O zamanlar cahildim gerçekten kendime bile bakamıyordum yeni evliydim.. ama bunların başıma geleceğini hiç tahmin etmezdim.. herşeyin hayırlısı sınav dünyası.. bizim sınavımız da peygamber sınavı inşallah sonu güzel olsun..
Rabbim inşallah tez vakitte evladiniza kavuştursun siziAynen öyle canım.. O zamanlar cahildim gerçekten kendime bile bakamıyordum yeni evliydim.. ama bunların başıma geleceğini hiç tahmin etmezdim.. herşeyin hayırlısı sınav dünyası.. bizim sınavımız da peygamber sınavı inşallah sonu güzel olsun..