3.cocuk ve kurtaj

Tamam konu sahibi doğursun siz bakın, bitsin bu tartışma.

Belki de daha vicdanlidir, kendi vicdani için bakilamayacak bir çocuğu yakmayacak kadar vicdanlı.

Belki de daha vicdanlidir, kendi vicdani için bakilamayacak bir çocuğu yakmayacak kadar vicdanlı.
Sıra sıra doğurup, hiçbir ihtiyacına yetişemeyip saksıda fesleğen gibi büyütürsen çok vicdanlı oluyorsun ama litfen.

Bu neyin acitasyonu ama çok komik geliyor bana.Geri çekilmeyle sevişecek kadar cesaretleri varsa bakmaya da olmalı.
Kusura bakmayında ilaçla spiralle bile hamile kalan bir çok kadınlarımız var..
Bu arkadaş bu şekilde hamile kalsaydı aynı sözleri söylermydiniz.

Kusura bakmayında ilaçla spiralle bile hamile kalan bir çok kadınlarımız var..
Bu arkadaş bu şekilde hamile kalsaydı aynı sözleri söylermydiniz.
Ona söylemezdim.Yorum dahi yapmazdım kadının derdi büyük Allah çıkış yolu versin derdim.Ama dikkat etmeyip korunmayip yazınca saçma geliyor

Elin çocuğuna bakacak olsa kendi çocuğunu doğurmak için bu kadar uğraşmaz, yurtlarda yuva bekleyen milyonlarca çocuk varken.
Ne iyrenc kalbiniz varmış.Konularimi okuyup çok istediğim ve uğraştıgim birşeyden konuşacak kadar kötüymüşsunuz.

Ona söylemezdim.Yorum dahi yapmazdım kadının derdi büyük Allah çıkış yolu versin derdim.Ama dikkat etmeyip korunmayip yazınca saçma geliyor
O şekilde bile olsaydı zaten kürtajı gene düşünecekti.
Hatasını zaten kabul ediyor,onun farkında zaten istemiyor mutsuz olurum oluruz diyor.

Evet korunmalı konu sahibi bu konuda haklısınız fakat hamile kaldı diye illa ki doğuracak diye bir şart yok.
Devlet bile yasal hak tanıyorken sizin bu ısrarınız niye ?

O şekilde bile olsaydı zaten kürtajı gene düşünecekti.
Hatasını zaten kabul ediyor,onun farkında zaten istemiyor mutsuz olurum oluruz diyor.
Yani en baştaki yorumumda bu yükü bütün hayatınız boyunca sirtlayabilirseniz aldirin dedim ki zaten.Cevrem bebeğini aldırmış ve yaslansa dahi keşke yapmasaydim diyen 2 kişi var.Bende onun için yazdim

Ne iyrenc kalbiniz varmış.Konularimi okuyup çok istediğim ve uğraştıgim birşeyden konuşacak kadar kötüymüşsunuz.
En azından sırça köşkümde oturduğum yerden sallamıyorum sağa sola hanımefendi. Konu sahibi doğursa ben de bakamam mesela, o yüzden vay sen nasıl kürtaj olursun diye yükselmiyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…