- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 83
- 36
- Konu Sahibi Nazlim0634
Merhaba kizlar ilk defa konu açıyorum.Benim 2 evladım var Rabbime sonsuz şükürler olsun ilki erkek ikinci kız.9 senelikte evliyim.Eşimle güzel anlaşiyoruz çok şükür mutluyuz.Çocuklarim peş peşe oldular aralarında tam 18 ay var kızım kazayla oldu iyiki de olmuş şükürler olsun , ama çok zor oldu bakımları tek başıma baktım yardımcım yoktu.Bana 3. Çocuk diyenlere kızıyor hatta bana demeyin Rabbim isteyenlere versin deyip konuyu kapatıyordum.Nedense içime 3. bebek isteği oturdu.Ben bundan 3 sene önce (Darltma sarkma ameliyatı oldum )normal doğum yaptım.Tekrar doğum yaparsam aynı durum olabilir tekrar ameliyat gerekebilir dedi doktor ama bebiş istiyorsun değmez mi dedi.Sezeryandan çok korkuyorum..Ben çocukları çok seviyorum,çocuklarımla vakit geçirmeyi onlarla arkadaş gibi olmayı....Kızım yalvarıyor anne ne olur birtane kardeşim olsun diye.Biryandan endişeleniyorum yaşım 32 kafamda birçok soru. Biryandan ileride kaşke bir tane daha olsaydı diye pişman olmak var.Kardeşlik duygusu harika bizimkiler birbirinden ayrı asla birşey yemezler ayrılmazlar çocuklarıma bakıp gurur duyuyorum .Bu arada bu sene bel ağrısı sırt ağrıları gibi ağrılarım başladı yaş ilerledikçe zor olur diye düşünüyorum..... İşte ileride pişman olmak var....