• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. cocugu evlatlik alma ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
meraba arkadaslar
umarim yanlis yere konu acmadim , 21 yasindayim ve ikinci bebegime hamileyim
okulumu bitirip iyi bir isim oldugunda ücüncü cocuguda evlatlik almak istiyorum
esim cok zorlanirsin ,kendi evladin gibi olmaz diyor :uhm:
nedenki biz anneler tüm cocuklarinda annesi sayilmazmiyiz ??
simdi imkanim olsa hem dogururum hemde yanima bir tanede evlatlik alirim ama beklemem gerek okulum bitene kadar ,iyi bi isim olana kadar .......

aranizda hic evlatlik edinip sorun yasiyaniz varmi?? yurt disindan ,filistinden evlatlik edinmek daha kolaydir dimi ??
bilgisi olan varmi bu konuda :ecrin_bebek:

cimcimecim senin güzel düşüncelerin için tebrik ederim.ama bencede sen işlerini rayına oturt çocuklarında büyüsün onlarda kavrayabilsinler durumu.sen anladığım kadarıyla yurt dışındasın türkiyeden evlatlık alman çok zor olabilir.bildiğim kadarıyla burda yurtdışına evlatlık vermiyorlar ve mesela bebek alabilmek için inanılmaz bi sıra var alıcağın çocukla aranda atıyorum 30 yaş fark olmalı diye kurallar var.bi arkadaşım başvurmuştu ordan hatırlıyorum.bende ileride koruyucu aile olarak bir çocuk almayı düşünüyorum.çocuk devletin üzerinde oluyo ve onlara bir sürü hak tanıyorlar devlet memuru olma gibi...aile ortamında büyütüp o hakları kullanır diye düşünüyorum.şu türkiye güzeli vardı adı neydi unuttum zenci kız oda evlatlık alınmış annesinin cevabı çok hoşuma gitmişti <seni ben karnımda değil yüreğimde büyüttüm>

Bence çok erken bukonuya karar vermen için önce ikinci bebeğini sağlıkla dünyaya getir.İşini eline al ve biraz bebeğin büyüyünce 2 yaş civarı ozaman düşün 3.çocuğa bakmaya hazırmısın diye bu ister evlatlık olsun ister kendi çocuğun.Hem iş hem çocuklar baş edebiliyormusun onları sağlıklı büyüte biliyormusun onlara anne olarak yetebiliyor aynı anda çalışabiliyormusun.Ben 3. çocuğu kaldıranıyacağıma kadar verdim 2çocuğumvar ve inan bedenen ve ruhen yoruldum.bence kendini iyice tart .

tesekkür ederim arkadaslar ...en iyiside sizin söylediginiz gibi daha iyi tartip bicmek....... yorumlariniz icin tesekkür ederim

cimcimecim senin güzel düşüncelerin için tebrik ederim.ama bencede sen işlerini rayına oturt çocuklarında büyüsün onlarda kavrayabilsinler durumu.sen anladığım kadarıyla yurt dışındasın türkiyeden evlatlık alman çok zor olabilir.bildiğim kadarıyla burda yurtdışına evlatlık vermiyorlar ve mesela bebek alabilmek için inanılmaz bi sıra var alıcağın çocukla aranda atıyorum 30 yaş fark olmalı diye kurallar var.bi arkadaşım başvurmuştu ordan hatırlıyorum.bende ileride koruyucu aile olarak bir çocuk almayı düşünüyorum.çocuk devletin üzerinde oluyo ve onlara bir sürü hak tanıyorlar devlet memuru olma gibi...aile ortamında büyütüp o hakları kullanır diye düşünüyorum.şu türkiye güzeli vardı adı neydi unuttum zenci kız oda evlatlık alınmış annesinin cevabı çok hoşuma gitmişti <seni ben karnımda değil yüreğimde büyüttüm>

cok haklisin cnm 30 yas fark olmaliymis ben kendim daha 21 yasindayim
bu kadar zor olabilcegini düsünmemistim evlatlik almanin :emir_bebek:
insallah 30 yasima gelincede iyi bi meslegim olurda bu imkani bulurum :1hug:
bu düsünce yaklasik bir bucuk yildir var kafamda icim gidiyor internetten filistindeki iraktaki kücücük cocuklarin masum fotograflarini görünce ...... senide tebrik ederim cok güzel bi düsünce evlatlik almak ,insallah güzel haberlerini aliriz a.s.
keske maddi durumu olan herkez evlatlik alabilse yada maddi yönden yardimci olsada o masumlarda aile sevkatini tatsalar :Saruboceq:

Back