3 cm kist!

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
726
685
103
36
Merhabalar sol yumurtalikta 3cm kist varmış.doktor Ca125 kan testi de yaptı temiz çıktı.Basit kist dedi.ilac yazdı küçültmeye calisalim dedi.Gercekten ilaç ise yarıyor mu? Bu şekilde ya da başka yollarla kucultebilen var mı? Önerilerinizi bekliyorum

4 cm kistimi geçen sene soğan kürü ile 2 haftada 2 cm’ye indirdim. Bu sene kontrole gittiğimde hiçbir şey yoktu. Korkmayın olur böyle şeyler küçük önemsiz gruba giriyor 4 ve altı.

Iyi bir hastanede docent doktora gittim farkedemedi. Bugünde çok salaş denilen kadin dogum ve cocuk hastanesine gittin bakmasiyla söylemesi bir oldu.hemen test yapti

Doğum kontrol hapı mı? Ben de o işe yaramıştı.

Dogum kontrol hapı veriolar bana da verdiler ama içmedim ben çünkü bebek istiyorum bu süre zarfında korunmam gerektiğini soyledi. Daha sonra profesor gördü araştırdı kisti onemsiz adetle buyuyen sonra kuculen iyi huylu bir kist dendi. Ha birde bu çikolata kisti idi hala benimle duruyor 2 senedir. Ama yumurtalık kistimi sogan suyu ile gecirdim. Mideniz de rahatsızlık yoksa adetten 2 gun sonra gunde 2 bardak aç karnına 15 gun için.

Banada basit kist dedi.hatta ca125 değerine bakıyorlarmış normal cıktı.hap kullanıyorum 10 gün sonra tekrar gidecem.kistinuz kaç cm.agri yapıyor mu benim kasigimda oluyor arada agrisi

Canım bence ilaçtan once soğan suyu dene çünkü rahmi temizliyor yumurtaliklari temizliyor iltihapları kistleri herşeyi temizleyip adet sökturucu etkisi varmış zor birşey değil 15 gün boyunca 2 bardak suyu kaynayıp içine 4 e boldugun soğanı katıp 5 dk kaynayıp iceceksin sabah akşam aç karnına yapıp böyle yani ve bununla nir çok kişi hamile kalan olmuş

Iyi bir hastanede docent doktora gittim farkedemedi. Bugünde çok salaş denilen kadin dogum ve cocuk hastanesine gittin bakmasiyla söylemesi bir oldu.hemen test yapti
Ilaç kullanip sakın hormonlarini degistirme sogan kürü dene hala kuculmezse o zaman ilaç kullanirsin

Benimki 4.5 cm di aylar önce. Şimdi 5 olmuştur. Çikolata kisti. Gebe kalmaya çalış dedi doktor. Gebelik hormonu küçültüyormuş.

Banada kıstın engel olabilir dedi hamile kalmana .
Bana da dedi de takma belli olmaz. Sen 3 cm diyorsun benim kaç cm lerle gebe kalan arkadaşlarım var.
Olmaz dediğin yerde kaybedersin olumsuzluğa kapılma.
Ben daha denemedim. Olursa da olmazsa da allahtan..

Banada basit kist dedi.hatta ca125 değerine bakıyorlarmış normal cıktı.hap kullanıyorum 10 gün sonra tekrar gidecem.kistinuz kaç cm.agri yapıyor mu benim kasigimda oluyor arada agrisi
Olur evet 3 cm 1 cm arası buyuyup küçülüyor. Agrı oluyor tabi bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…