- 3 Haziran 2012
- 428
- 404
- 103
- Konu Sahibi Love_Women
20 bin miiiiiiiiiiiiiiSanirim kendisi uzaktan gelmis ama Emre Bey cok ilgilenmemis ve 20 bin gibi bir fiyat vermis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 bin miiiiiiiiiiiiiiSanirim kendisi uzaktan gelmis ama Emre Bey cok ilgilenmemis ve 20 bin gibi bir fiyat vermis.
Bir arkadasim Emre İlhan icin 7 bin ortalama demisti. Kaburgadan destek alirsa 12-13'e cikabiliyor demisti. Sanirim 20 bin diyen arkadasin 4.ameliyati olacakmis. Boyle olunca fiyat firliyor!!20 bin miiiiiiiiiiiiii
Emre ilhana faceden yazdım resimlerimi yolladım bakalım fiyat vericekmi görüşmye mi çağırıcak.7000e razıyım da bi tık üstü beni zorlar.İnşallah iyi bişey söyler:SBir arkadasim Emre İlhan icin 7 bin ortalama demisti. Kaburgadan destek alirsa 12-13'e cikabiliyor demisti. Sanirim 20 bin diyen arkadasin 4.ameliyati olacakmis. Boyle olunca fiyat firliyor!!
Ya yine sen bilirsin tabii ama bence o paraya da yazik sana da. Burnun cok guzel cok zarif olmus. Erkek burnu gibi de hic degil. Hatta kavisi de var. Açı falan çok iyi tutturulmuş. Barış çakır mı yaptı demiştin? Kaça yapmıştı ve 4 sene oldu demistin sanirim, hic deformasyon oldu mu?Emre ilhana faceden yazdım resimlerimi yolladım bakalım fiyat vericekmi görüşmye mi çağırıcak.7000e razıyım da bi tık üstü beni zorlar.İnşallah iyi bişey söyler:S
Orhan Katırcıoğlu diye bir kbb doktoru yapmıştı.Yaklaşık 7 sene oldu.sağ taraft hafif çökme bulunuyor malesef.Nefes olayı ise ne iyi ne kötü.Ama ağlayamıyorum.Ağladığımda sanki burun deliklerim yokmuş gbi nefes alamıyorum yüzüm öyle bir şişiyor kiYa yine sen bilirsin tabii ama bence o paraya da yazik sana da. Burnun cok guzel cok zarif olmus. Erkek burnu gibi de hic degil. Hatta kavisi de var. Açı falan çok iyi tutturulmuş. Barış çakır mı yaptı demiştin? Kaça yapmıştı ve 4 sene oldu demistin sanirim, hic deformasyon oldu mu?
Hmmm durum gorundugunden farkliymis demek. O halde insallah tekrar yaptirmaa gerek olmayacak sekilde yapilir biter. Cunku her mudahale daha zor. Ben simdilik Yusuf Can'a yakinim. Ama o dogal yapiyor. Sen artistik istiyorsun.Orhan Katırcıoğlu diye bir kbb doktoru yapmıştı.Yaklaşık 7 sene oldu.sağ taraft hafif çökme bulunuyor malesef.Nefes olayı ise ne iyi ne kötü.Ama ağlayamıyorum.Ağladığımda sanki burun deliklerim yokmuş gbi nefes alamıyorum yüzüm öyle bir şişiyor ki
Aynen.Kötü olursa artık dönüşü de yok.4.defa açtıramam burnu dikiş bile tutmazHmmm durum gorundugunden farkliymis demek. O halde insallah tekrar yaptirmaa gerek olmayacak sekilde yapilir biter. Cunku her mudahale daha zor. Ben simdilik Yusuf Can'a yakinim. Ama o dogal yapiyor. Sen artistik istiyorsun.
Aslinda kotu burunlari gorunce cok korkuyorum ben. Bakalim ne yapacagiz
Bence revizyonlar hep riskli ama aklima bir isimMerhaba arkadaşlar;
Malesef 2 defa aynı kbb doktoruna burun estetiği oldum ve yine malesef ki burnumu asla istediğim gibi yapmadı.Arkadaşlar fazla kalkık,ince ve kavisli yani tıp diliyle artistik burun istiyorum.Doğal burunları sevmiyorum.Ancak malesef doktoruma ya bunu anlatamadım ya da ısrarla kendi istediği gibi yaptı.Ve sonuç:Memnuniyetsizlik.
Şimdi 4 sene sonra manevi olarak tekrar ameliyata hazırım.Ancak fiyatlar çok uçmuş arkadaşlar.5000 tlden yukarı düşünmüyorum.Sizlerden ricam ameliyat olduğunuz doktorları ve ücretlerini yazmanız.Bildiğiniz üzere telde fiyat vermeye çekiniyorlar.Bir de fotonuzu görürsem az çok doktorun tarzını da anlamış olacağım ve bu şekilde bir yol oluşturucam kafamda.İstanbulda yaşıyorum.Yardımlarınızı beklerim.Varmı tavsiyeleriniz?
Mutlaka arastiricam canim cok tesekkur ederimBence revizyonlar hep riskli ama aklima bir isim
Geldi: Tarik Şapçı. Erenköy Bağdat Cad.'nde. Bir arkadasim ve iki ablasi ve bir arkadaslari buna yaptirdilar. Hepsi cok muntazam fakat dogal durmuyor bence. Dedigin gibi artistik. Aklinda olsun. Ben dogal istedigim icin gitmiyorum.
Bence burnun cok guzel duruyor. Sen bilirsin yine de tabii ama yatirma bence. Benimki de boyle olsa dusunmezdim. Hic de erkeksi degil bir daha dusun derim :)Bi de ben dogal istemiyorum cok erkeksi duruyor.bak benimki dogal guya profil resmime bakabilirsin
Çok teşekkür ederim canım.Yani erkeksi derken ucu çok uzun ve kalkık değil ki tek hayalim kalkık bir burunBence burnun cok guzel duruyor. Sen bilirsin yine de tabii ama yatirma bence. Benimki de boyle olsa dusunmezdim. Hic de erkeksi degil bir daha dusun derim :)
20 bin miiiiiiiiiiiiii
Bencede hic yaptirma, burnun Cok güzel!!!Hic kalkiklik ve kavis yokki benimkinde resmen erkek burnu ben begenmiyorum hic
orhan katırcıoğluna bnde olmuştum kesinlikle kendi kafasına göre takılan bi doktor bnde 2.ameliyat için araşrıyorumOrhan Katırcıoğlu diye bir kbb doktoru yapmıştı.Yaklaşık 7 sene oldu.sağ taraft hafif çökme bulunuyor malesef.Nefes olayı ise ne iyi ne kötü.Ama ağlayamıyorum.Ağladığımda sanki burun deliklerim yokmuş gbi nefes alamıyorum yüzüm öyle bir şişiyor ki
Sacit Karademir'in yaptigi burunlarin ust kismi kalin alta dogru inceliyor ve mutlaka dusuyor. Hic tedbir almiyor mudur nedir bilmiyorum ama Emre İlhan, Baris Cakir bana guven veriyorlar...orhan katırcıoğluna bnde olmuştum kesinlikle kendi kafasına göre takılan bi doktor bnde 2.ameliyat için araşrıyorum
gerçekten üzüldüm size. 3. ameliyat ne cesarettir. burnunuz artık çok hassaslaşmıştır. çokzor bir operasyon olur. sizce sırf bu artistik burun i.in değer mi ayrıca şuan o bahsettiğiniz burun çok itici doktorlar bu yüzden daha doğal burunlar yapmaya çalışıyorlar.Merhaba arkadaşlar;
Malesef 2 defa aynı kbb doktoruna burun estetiği oldum ve yine malesef ki burnumu asla istediğim gibi yapmadı.Arkadaşlar fazla kalkık,ince ve kavisli yani tıp diliyle artistik burun istiyorum.Doğal burunları sevmiyorum.Ancak malesef doktoruma ya bunu anlatamadım ya da ısrarla kendi istediği gibi yaptı.Ve sonuç:Memnuniyetsizlik.
Şimdi 4 sene sonra manevi olarak tekrar ameliyata hazırım.Ancak fiyatlar çok uçmuş arkadaşlar.5000 tlden yukarı düşünmüyorum.Sizlerden ricam ameliyat olduğunuz doktorları ve ücretlerini yazmanız.Bildiğiniz üzere telde fiyat vermeye çekiniyorlar.Bir de fotonuzu görürsem az çok doktorun tarzını da anlamış olacağım ve bu şekilde bir yol oluşturucam kafamda.İstanbulda yaşıyorum.Yardımlarınızı beklerim.Varmı tavsiyeleriniz?