- 3 Haziran 2012
- 428
- 404
- 103
- Konu Sahibi Love_Women
-
Keşke imkanım olsa.En son Ahmet şirinden fiyat aldım istediğim gibi burunlar yapıyor.7000 tl dedi.Hafta içi kendisiyle görüşmeye gidicem bakalım...Gecmis olsun diliyorum oncelikle.
5bin tlye 3. Ameliyatinizi yapacak doktoe bulmaniz zor gorunuyor. Ilk ameliyat fiyati bile degil artik 5bin. Ustelik istediginiz de zor bir burun (artist burnu yapmak daha zordur diye dusunuyorum ama bilemiyorum tabi). Madem 3. Ameliyati goze almissiniz bence butcenizi biraz daha yuksek tutun.
Eren taştanı araştırdım 12 binden bahsediyo :Seren tastan bi arastir kendine ozel teknigi var
7000 tl diyen doktor ahmet şirin diye bir doktor canım ya ameliyatlarına baktım faceden gerçekten tam istediğim gibi tarzı.Çok güzel burunlar yapmış fiyatı da uygun olduğu için direk oraya mı gitsem diyorumöncelikle o fiyata 3. bir ameliyat yaparım diyen doktora kesinlikle ameliyat olma derim burnundan olursun çünkü bu iş çok profesyonellik gerektiren bir iş,bu işi iyi yapan doktorlarda malesef o fiyata ameliyat yapmıyorlar benim tavsiyem ucunu kaldırmak için alternatif yollar deneyebilirsin burun dolgusu gibi ya da botoxla da o tarz kaldırma işlemleri yapılabiliyormuş.
Kavis için tabiki ameliyat dışında bir yöntem yok
Emre ilhan tam istedigim tarz calisiyor aslinda ama kaca yapiyor biliyormusun canim yaaBenim de 3. olacak ve arastiriyorum. Arkadaslarimdan 4 tanesi Yusuf Can'a yaptirdilar ve cok dogal oldu. Deformasyon da yasamadilar. Ancak benim 3.ameliyat olacagi icin revizyon orneklere ihtiyacim var.
Emre İlgan ve Baris Cakir da iyi diyorlar.
Bi de ben dogal istemiyorum cok erkeksi duruyor.bak benimki dogal guya profil resmime bakabilirsinEmre ilhan tam istedigim tarz calisiyor aslinda ama kaca yapiyor biliyormusun canim yaa
Canim emre beyi neden eledin?bende 4.yü olcam emre beyi eledim ankara istiyorum serdar beyi düşünüyorum nolur bana yardımcı olun
Burnun cok guzel gorunuyor. Onden de sorun yoksa sakin dokunma! Sakın ha! Gercekten keske benimki de boyle olsaydiBi de ben dogal istemiyorum cok erkeksi duruyor.bak benimki dogal guya profil resmime bakabilirsin
Hic kalkiklik ve kavis yokki benimkinde resmen erkek burnu ben begenmiyorum hicBurnun cok guzel gorunuyor. Onden de sorun yoksa sakin dokunma! Sakın ha! Gercekten keske benimki de boyle olsaydi(
Ben aynen senin burnun gibi istiyorum. Kavis yaptirayim derken rezil etmezler insallah guzelim burnunu.Hic kalkiklik ve kavis yokki benimkinde resmen erkek burnu ben begenmiyorum hic
Sanirim kendisi uzaktan gelmis ama Emre Bey cok ilgilenmemis ve 20 bin gibi bir fiyat vermis.Canim emre beyi neden eledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?