Kızıma tuvalet eğitimini verdim gayet başarılı aylarca tuvalete giderek çişini yapıyordu. Taşınırken hava soğuktu o günden beri çamaşırı azda olsa çiş kaçırmaya başladı. Ben başta soğum almştır dedim araştırmadım. Genellkle çizgi film izlerken oyun oynarken eğlence bölünmesin diye tutuyordu bunu huy edindiğini düşünmüştüm daha sonra idrarında koku olduğunu fark edince aklıma enfeksiyon olduğu geldi ve sağlık ocağında test baktırdım bakteri var dedş doktor. Hafta sonu girdi araya ve tekrar bakılması lazım dediler tekrar bakınca temiz çıktı bende içim rahat etmişti. Aradan bir hafta geçince kızım ateşlendi nedenini soğuk algınlığı filan sandık akşama doğru maalesef havale geçirdi. Crpsi yükselmişti idrarındada enfeksiyon varmış. Hastanede 3 gün yattık bu süreçte antibiyotik ve serum verdiler. Altı ıslanmıyordu. Aradan 5 güngeöince tekrar götürdüm çocuk doktoruna kan tahlili ve idrarı temiz çıktı. Şimdi ise tekrar çamaşırı ıslanıyor ve kızım artık hastaneden çok korktu görür görmez ağlıyor zor tutuyorum. Bende 8 aylık hamileyim zaten babası yoğun çalışıyor tek başıma ilgileniyorum sizce ne yapmam gerekiyor ? Başına böyle birşey gelen varmı?