3 bucuk aylik bebegim dustu😥

Symskrci

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
12
5
1
29
5 yasinda bir oglum var ve kardesi Anakucaginda yatarken dusurmus ve yerde sirt yatarken gordum agladi ama kucagima aldigimda kisa bi sure sonra sustu suan12 saati gecti herhangi bir yan etki gormedim sadece doktor uyusun ama 1 saat ama ile uyandir dedi.o sekilde yaptim sizce tehlikeyi atlattik mi ? Cocugun 1 do uyumasina izin vermiyorum sun o yuzden cok uykudu var

Ana kucağı çok yüksek olmuyor. Korkma annesi şimdiye kadar bir sıkıntı yoksa bebekte uyut,yorulmasın daha fazla. Geçmiş olsun,kemerini takın bir daha ki sefere

Ana kucağı çok yüksek olmuyor. Korkma annesi şimdiye kadar bir sıkıntı yoksa bebekte uyut,yorulmasın daha fazla. Geçmiş olsun,kemerini takın bir daha ki sefere
Çok şükür bir sikinti yaşamadık çocuğum gercekten yoruldu ve deliksiz uykuya daldı insan ister istemez korkuyor

Çok şükür bir sikinti yaşamadık çocuğum gercekten yoruldu ve deliksiz uykuya daldı insan ister istemez korkuyor
Korkmayın benim kızım yataktan düştü hemde betona yaklaşık 45 cm yükseklikten ama yüzüstü düştü iyi ki sırt üstü düşmedi sizin ki anakucsgi olsaydı bir sıkıntı kendini belli ederdi yinede gözlerine dikkat edin mesela dikkatlice bakıyormu bakıyorsa sorun değil donuk bakmasi biraz sıkıntılı ama dediğin yükseklikten hiç sıkıntı olmaz merak etmeyin inşallah

Direk gözlerine baktım ve ilk 2 saat hiç uyutmadim doktor randevusunun olması da benim için bı artı oldu doktorumuzda aynısını dedi Rabb'im koruyor melekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…