• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 buçuk aylık bebeğe diş için dencol jel

kahvegzlm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
40
11
3
25
Merhaba arkadaşlar lütfen bildiklerinizi paylaşın bebeğim 3 ay 10 günlük 3 -4 gündür geceleri uyumuyo emmiyor eli ağzında damağını kaşıyordu ağlıyordu dün doktora götürdüm dencol jel verdi diş etine sürmem için ama netten baktığımda 6 ay altındaki çocuklara uygun değildir diyor böyleyse neden yazdı doktor kullanan varmı aranızda ne yapacağım?

Öncelikle geömiş olsun ne yaptınız benim oğlum 11 aylık üstten dişi çıkıyor çok sancısı var diye sağlık ocağına gittim doktorumuz yazdığınzu jeli verdi sadece iki kwre kullandım vücudu benek benek kırmızı oldu alerji yaptı sanırım çünkü ekstra bişey vermedim yediğini içtiğini takip ediyorum siz kullandınız mı bir etkisi oldu mu

Merhaba arkadaşlar lütfen bildiklerinizi paylaşın bebeğim 3 ay 10 günlük 3 -4 gündür geceleri uyumuyo emmiyor eli ağzında damağını kaşıyordu ağlıyordu dün doktora götürdüm dencol jel verdi diş etine sürmem için ama netten baktığımda 6 ay altındaki çocuklara uygun değildir diyor böyleyse neden yazdı doktor kullanan varmı aranızda ne yapacağım?
Ona bakarsanız çoğu bagisiklik destekleyicilerinin üstünde de +4 yazıyor ama 1 buçuk yaşındaki kızım da kullanıyor. Doktor zaten kullanabilirsiniz dediğine göre sorun olmaz. Ayrıca sanırım dencol tam hatırlamıyorum ama kızıma 4 4 buçuk aylık falandı ben de kullanmistim

Back
X