3 boyutlu akıllı sehpa kullananlar bi bakabilirmii kızlarrr...

ezel90

İnanmak başarmanın yarısıdır -_-
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
487
115
123
34
$cache_500_1__i_4100002_JZD.webp

Eşimde bende 3 boyutlu masa deniyo sanırım,çok istiyoruz evimize..Çünkü tv karşısında yemek yemeyi ikimizde seviyoruz..Orta sehpa,açıldığı zamanda büyük masa oluyor..Ama alıp almama konusunda kararsız kaldık,İçinde ki sistem açtıkça bozulur mu acaba diye düşünür olduk..Varmı kullanan,varsa memnunlarmı bi yazabilirler mi alıcaz bu hafta sonu çünkü ona göre..:26:

Son düzenleme:
aynısının beyazı bende var ve çok kulanışlı.
Gören herkesinde dikkkatini çekiyor.
Hemen aaaa fln yapıyorlar.
.kesinlikle almalısınız :ssz:

aynısının beyazı bende var ve çok kulanışlı.
Gören herkesinde dikkkatini çekiyor.
Hemen aaaa fln yapıyorlar.
.kesinlikle almalısınız :ssz:

Bende beyaz alcam zaten :) ne zamandır kullanıyosunuz bi sorun yaşamadınız dimi,bi çok insan içindeki sistem bozulur falan dedi korkuttular alamadım bi türlü..

hiçbir problem yaşamadım kalitesine bağlı bence.
Çok memnunum ben . 1 senedir fln kullanıyoruz gerçi biz.

hiçbir problem yaşamadım kalitesine bağlı bence.
Çok memnunum ben . 1 senedir fln kullanıyoruz gerçi biz.

Kaç paraya almıştın sen canım.Doğru kalitesi çok önemli..Bende çok istiyorum alcam inşallah..Bana alma diyenler o masayı kulllanmayan kişiler hep..Kullanan birinden duydum rhatladım..

Kaç paraya almıştın sen canım.Doğru kalitesi çok önemli..Bende çok istiyorum alcam inşallah..Bana alma diyenler o masayı kulllanmayan kişiler hep..Kullanan birinden duydum rhatladım..

parasını hiç hatırlamıyorum cnm ya ne yalan söylüyeyim. Ama netten araştırarak öğrenebilirsin .
Evde unutmazsam foto çekip yüklerim senin için.
Çok dekoratif ayrıca.

Eki Görüntüle 858531

Eşimde bende 3 boyutlu masa deniyo sanırım,çok istiyoruz evimize..Çünkü tv karşısında yemek yemeyi ikimizde seviyoruz..Orta sehpa,açıldığı zamanda büyük masa oluyor..Ama alıp almama konusunda kararsız kaldık,İçinde ki sistem açtıkça bozulur mu acaba diye düşünür olduk..Varmı kullanan,varsa memnunlarmı bi yazabilirler mi alıcaz bu hafta sonu çünkü ona göre..:26:

Bizde de var canım bizimkinin uzatma payı da var .
Her hangi bir sorunu yok 2 seneyi geçti kullanalı çok sık kullanmıyorum belki ondan .

aldınmı sehpayı bilmiyorum.. bizde yok ama komşumuzda vardı, gittiğimizde açıyordu ama o kadar ağırdı ki iki zor getiriyordu ortaya..ve kocaman bir masa oluyordu onun ki.. eğer birebir aynı şeyden alacaksanız pekte kullanışlı gelmemişti bana açıkcası

2 gün önce arkadaşıma aldık 280 tl ye tekerlekli taşımak da sorun olmuyor simdilik memnun, ayrica yer sofrasida olabiliyor

bende aynı akıllı sehpadan kullanıyorum ve çok memnunum 2 sene oldu alalı. mobilyacı bunu bize gösterdiğinde tamam dedik aradığımız bu. kalabalık misafirimiz geldiğinde çok rahat oluyor. sonrasında çok şık orta sehpası. ben hiç kaldırmıyorum. ortada duruyor. gayette sağlam

$Laptop-Masasina-Donusebilen-Cazibe-Orta-Sehpa-Si__94685426_0.webp

bu model daha güzel:34:

Back
X