• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 3 boyama 3 alakasız sonuç:(yardım...

e.s.r.a

BICIRIMIZ ALLAHA EMANET
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
209
1
296
Diğer
kızlar saçımda röfle vardı ve ben kahve tonlarında bi boya alıp boyadım sonuç iyi oldu tabi yıkadıkça aktı ve aralardan sarılar çıkmaya başladı ama güzelde oldu ve bi süre böyle kullandım... 3 hafta önce palettenin fındık kabuğunu aldım boyadım ama sonuç alakasız oldu saçlarım resmen simsiyahtı...sonra hemen ertesi gün siyahın üzerine yine palettenin kızıl bi rengini boyadım ama sonuç yine alakasız :1no2: bu seferde koyu kestane gibi oldu dipler bir parmak kadar koyu kızıl sonrası siyaha bakan kızıl gibi bi renk oldu...beğenmedim ve gittim bu kez lorealin çok açık kumral gibi bi kahve tonun aldım açılır dedim ama yok :1no2:yudum değişmedi saçımın rengi...yani sonuç olarak şuan saçım üç aşamadan geçti ve rengi siyahla kızıl karışımı kaldı ama ben açık renk istiyorum istediğim rengide koyuyorum bi bakın kızlar ya nasıl döne bilirim bu renge:uhm:

kader ortagım merhaba :sinifsinif: ben de sık sık saç boyayanlardan renk değiştirmeye çalışanlardan sonuç alamayanlardanım....şu an saçım kestane rengi gerçi patlcan morunu andırıyor ama neyse =) tüm o aşamaların üzerine kestane ya da kahve yap tek b renk olsun saçın....aradan 1 ay kadar geçsin sonra istediğin rengi yap derim ben...umarm istediğin sonucu alırsın...

bence kuaförde yaptır cnm önce saçındaki bütün boyaları akıtıp sonra istediğin renge boyarlar

kader ortagım merhaba :sinifsinif: ben de sık sık saç boyayanlardan renk değiştirmeye çalışanlardan sonuç alamayanlardanım....şu an saçım kestane rengi gerçi patlcan morunu andırıyor ama neyse =) tüm o aşamaların üzerine kestane ya da kahve yap tek b renk olsun saçın....aradan 1 ay kadar geçsin sonra istediğin rengi yap derim ben...umarm istediğin sonucu alırsın...

merhaba canım yerimseniben ne olcak bizim bu saçların hali:uhm: saçımda kızıl ve siyah var şuan onlar akmadan boyasam tutarmı ki bilmiyorum be canım ama biran önce açık renk olsun istiyorum saçlarımmafoldumben

bence kuaförde yaptır cnm önce saçındaki bütün boyaları akıtıp sonra istediğin renge boyarlar

joeyhun canım beyaz sabunla akıtmaya çalışıyorum şuan daha yeni başladım,bikez yıkadım ama aktı çok az bakalım 3 hafta deneyeceğim sabunu sonuç nasıl olacak merak ediyorum doğrusu...peki bu istediğim rengi kuaför bikerede yapabilirmi?

sabun boyanın parlaklığını canlılığını alıyor baya farkı oluyor ama kimyasal işlem görmeyince adam olmuyor işte bu saçlar..ben de siyahı akıtmıştım baya..denemeye değerkaydirigubbakcemile5

hım uygulamaya devam edeyim ozaman,3 hafta sonrada küllü kumrala boyarım madem offff nerden boyadım saçımı bu koyu renklere:oklava:tam sopalığım he

Ne kurcalayıp duruyon saçlarını...:olmaz:
kaydirigubbakcemile3
Bende fındık kabuğuna boyamıştım..bayaa.koyu oldu siyah gibi(altta koyu kumral vardı)
Fakat 15 gün sonra saçımın rengi açıldı..
yani bikaç hafta sabretseydin fındık kabuğunda, boya kendini atardı.aaah ahh..
10 renk yemiş saçların şimdi beyaz sabunla akıtmaya çalış...
Tatlım 1 ay-1.5 ay aradan geçsin ondan sonra bakarsın açık renklere..

bence saçlarına bir süre elleme (6ay) çünkü çok işlem görmüşş .. yok ben bekleyemem diyorsan iyi bir kuaföre gidip bir sürü para döküp akıtma işlemini uygulatman lazım.

çok yıpranmış saçların bence 3 kez üst üste boyamak ne kadar zararlı canım ara ver bencede dinlensin git istedigin renge kuaföre yaptır bence...

Açıkçası dene-yanıl yöntemi ile boşu boşuna para verip bir de üstüne saçlarını yıpratacağına kuaförde yaptır derim ben istediğin saçın resmini fotografçıda bastırıp götürürsün o sana olup olmayacağını veya kaç boyamada o sonucu alabileceğini söyler zaten.

Merhabaa...ne yaptın saçlarını son durum nedir..?ben yine mahvettim üstler çiğ sarı ortalar normal altlar kızıllı sarı şu an art arda 2 gün boyadım benneyaptımki bugn yine boyayacktm durdurdm kendimi biraz bekleyebilsem iyi olacakta neredeyse aynı gün boyayacagım dayanamıyorum :1no2: ne kapatır kıi bizim bu saçları küllü kumral mı denesek -tatlicadiarzu-napsak

canım saçlarına renk karıştırdıkça istediğin saç rengini elde etmende çok zorlaşır
kızıl saçlar sadece küllü renkle akar ama birkaç boyama ister yine saçların istediğin saç rengi için saç bir çok işlemden geçecektir
bence saçına bu kadar renk karıştırmışsın bir kuaföre girt istediğin renge daha çabuk ulaŞ

canım bu kadar koyu rengin üstüne zaten kumral filan tutmaz şu anda..biraz bekle, aksın boyalar..soora da bence iyi bi kuaföre gidip yaptır istediğin rengi..kendi başına kumrala dönmen çok zor, çok uğraştırır, çok zaman gerekir..üst üste bikaç kez küllü kumral filan boyaman gerek ki bu da aylarını alır..

çok sağolun kızlar...saçlarımı sabunla yıkıyorum çok dökülmeye başladı ve kırıklarımda fazlalaştı.kestirmek istiyorum hem o koyu renklerin yarısıda gider böylece:))ama sabun çok işe yaradı baya açıldı saçımın rengi kahve kızıl gibi bişey oldu ama kızılım öyle cart kızıl değil koyu bi kızıl kahve kızıl gibi,kestirdikten sonra küllü kumral boyasam hiç açmazmı bi ton bile?

Merhabaa...ne yaptın saçlarını son durum nedir..?ben yine mahvettim üstler çiğ sarı ortalar normal altlar kızıllı sarı şu an art arda 2 gün boyadım benneyaptımki bugn yine boyayacktm durdurdm kendimi biraz bekleyebilsem iyi olacakta neredeyse aynı gün boyayacagım dayanamıyorum :1no2: ne kapatır kıi bizim bu saçları küllü kumral mı denesek -tatlicadiarzu-napsak

merhaba canım,sabunla yıkamaya devam ediyorum işte ama işe yaradı açılma var kestirmeyi düşünüyorum bakalım,sen boyamışsın yine keşke biraz daha bekleseydin ben sabırsız sen benden sabırsız kaydirigubbakcemile3napçaz bu saçlarala bilmiyorum canım ya ama bu küllü kumralı bende çok merak ediyorum

Back