"3 bin yıl Türkiye giremez dedi, hadi bakalım ne oldu? 3 gün bile dayanamadın bak. "

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Capture.JPG

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cameron'a çarpıcı sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere'nin AB'den çıkış kararı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan İngiltere Başbakanı David Cameron'u kast ederek, "3 bin yıl Türkiye giremez dedi, hadi bakalım ne oldu? 3 gün bile dayanamadın bak. " diye konuştu.
Sitene Ekle
Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜMSİAD geleneksel iftar yemeğinde konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları;

Avrupa Birliği'nin Türkiye ile ilgili çifte standardı artık gözlenemeyecek hale gelmiştir. 53 yıldır bizi kapılarında bekletiyorlar. Nedir gerekçesinz ne? İkircikli davranmayır dedik. Alacaksanız buyrun dedik, almayacaksanız bizi de yormayın dedim.

3 bin yıl Türkiye giremez dedi, hadi bakalım ne oldu? 3 gün bile dayanamadın bak.

Göçmenler hakkında takındığı tutum AvrupaBirliği'ni tartışılır hale sokmuştur.

İngiltere'nin birlikten ayrılma kararı bütün endişeleri daha da derinleştirmiştir.

Gerekirse Kopenhag kriterlerinin adını AnkaraKriterleri olarak değiştirir yolumuza devam ederiz.
http://www.milliyet.com.tr/cumhurbaskani-erdogan-dan-siyaset-2268224/

image.jpeg

Bu billboard ingiltereden ab karşıtı hazırlanmış tüm ülkeye bu ve buna benzer şeyler konmuş. Türkiye 76 milyonla ab ye giriyor. Ayrılmayı oyla gibi bir şey yaZıyor.

Bu adam tam bi troll..

Yakında ab den bütün zengin ülkeler çıkacak bizi alacaklar :-)

Eki Görüntüle 1851658

Bu billboard ingiltereden ab karşıtı hazırlanmış tüm ülkeye bu ve buna benzer şeyler konmuş. Türkiye 76 milyonla ab ye giriyor. Ayrılmayı oyla gibi bir şey yaZıyor.

Bu adam tam bi troll..

Yakında ab den bütün zengin ülkeler çıkacak bizi alacaklar :-)

adam dün benim atalarım osmanlı diyodu, geçen benim paylaştığım gerçek osmanlı torunları diye bi konu vardı, ordaki insanlarada benziyo ha:KK48::KK48:

AB süreci bir kimlik ıspatı değildir .
Bu kadar inadın sebebi nedir ?
Kapısında yatıyoruz senelerdir . Bi ara bulup sıvışırız diye .
Girmiyoruz lan ! diyemiyoruz .
İngiltrenin bağıra basılıp kabul edildiği oluşumdan , kendi talebiyle çıkması ile ... bizim kabul edilmeyi beklememiz arasındaki ironikse ironik , realist ise realist bağlantınızı hiç anlayamadım Sn. Erdoğan .
Niyetliyim ondandır belki o_O

Hayaller İngiltere'ye posta koymak, hayatlar İngiltere tarafından posta koyulmaktı, adam hayalini gerçekleştirmeye çalıştı. Boşverin eğlenelim kendi aramızda Türkiye olarak, İngiltere sallamayacak bile nasılsa.. :KK14:

Aslinda ben anlayamadim, uc gun neye dayanamamis Ingiltere? Uye olmamiza mi? Daha olmadik.. Olduk mu yoksa?:confused:Kendi uyeligine mi? yillardir uye.. Neye dayanamamis, bir anlayan bana da anlatsa..

evet neye üç gün dayanmış bende onu anlamadım :27:

Bunlar gundem malzemeleri..Birileri atar yapmadan 2 gün dayanamıyor,atar yapmayınca ;yaw gündem yok birşey bulalim ,diyorlar hop malzemeden çok ne var...

AB süreci bir kimlik ıspatı değildir .
Bu kadar inadın sebebi nedir ?
Kapısında yatıyoruz senelerdir . Bi ara bulup sıvışırız diye .
Girmiyoruz lan ! diyemiyoruz .
İngiltrenin bağıra basılıp kabul edildiği oluşumdan , kendi talebiyle çıkması ile ... bizim kabul edilmeyi beklememiz arasındaki ironikse ironik , realist ise realist bağlantınızı hiç anlayamadım Sn. Erdoğan .
Niyetliyim ondandır belki o_O
Biz Osmanlı torunuyuz bacım, inat ettik AB kalesini ceddin deden neslin baban diyerek fethedeceğiz, he o ara tüm AB üyeleri birlikten çıkmış olup anahtarı bize teslim ederler olsun varsın, mühim olan fetih ruhu:KK14:

Biz masaya yumruğu vurup girmiyoruz demeyiz, ki bizden seneler sonra müracaat eden Güney Kıbrıs Garanti anlaşmasının şu maddesine rağmen birliğe kabul edildiğinde: Kıbrıs Cumhuriyeti, ayrıca tümüyle veya bir bölümüyle herhangi bir devlet ile hiçbir şekilde siyasi veya ekonomik bütünleşmeye girmeyeceğini taahhüt eder (sorumluluğunu yüklenir)
KKTC'nin vetosu kabul görmediğinde, Avrupa adalet divanı KKTC'ye sebze ve meyve ithalatına ambargo koyduğunda, AB süreci deyip Türkiye'den bir sürü taahhüt aldıklarında ne oluyoruz hemşerim demedik, illa gireceğiz.

ABD de tripli kadın gibi vermiycem vermiycem bütün üyeler gitsede vermiycem diyip duruyor

Biz Osmanlı torunuyuz bacım, inat ettik AB kalesini ceddin deden neslin baban diyerek fethedeceğiz, he o ara tüm AB üyeleri birlikten çıkmış olup anahtarı bize teslim ederler olsun varsın, mühim olan fetih ruhu:KK14:

Biz masaya yumruğu vurup girmiyoruz demeyiz, ki bizden seneler sonra müracaat eden Güney Kıbrıs Garanti anlaşmasının şu maddesine rağmen birliğe kabul edildiğinde: Kıbrıs Cumhuriyeti, ayrıca tümüyle veya bir bölümüyle herhangi bir devlet ile hiçbir şekilde siyasi veya ekonomik bütünleşmeye girmeyeceğini taahhüt eder (sorumluluğunu yüklenir)
KKTC'nin vetosu kabul görmediğinde, Avrupa adalet divanı KKTC'ye sebze ve meyve ithalatına ambargo koyduğunda, AB süreci deyip Türkiye'den bir sürü taahhüt aldıklarında ne oluyoruz hemşerim demedik, illa gireceğiz.

Mune bu AB konusunda çok muzdaribim .
Üzerine bitirme tezi yazdım ama hala ısrarla neden girmek istediğimizi anlamadım .
Bir duruş sergilemekse zaten geç kaldık . O maddeler önümüze dizilip , açılıp kapanan , hiç açılmayan müzakere fasılları sıralandığında hadi eyvallah diyecektik .

Mune bu AB konusunda çok muzdaribim .
Üzerine bitirme tezi yazdım ama hala ısrarla neden girmek istediğimizi anlamadım .
Bir duruş sergilemekse zaten geç kaldık . O maddeler önümüze dizilip , açılıp kapanan , hiç açılmayan müzakere fasılları sıralandığında hadi eyvallah diyecektik .
Valla tez yazmışsın, sen benden çok daha iyi biliyorsun olanları, ben medyadan takip ettiğim kadarıyla sınırlı bir bilgiye sahipken anlamadım, senin anlatmanı beklerken sende anlamamışsın bacı :-)
Kaç yıl oldu biz AB'nin kapısına dikileli? 50-60 yıl oldu değil mi? Hala neyin ısrarı, birde vizesiz giriş yapacağız vb haberler çıkarıyorlar, neyin vizesiz girişi hemşerim, şu saatten sonra bizim ülkede ABye girelim mi girmeyelim mi diye halk oylaması yapılsa da girelim oyu çıksa ki çıkar mı çıkar, yok daha neler vatandaş adamlar bizi 60 senedir almamak için çabalıyor, biz girmek için neden bu kadar taviz veriyoruz derim, neden yani neden?

Back