3 beyaz

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Portakal çiçeği, sümbülteber ve manolya. Çiçek dünyasının en yoğun ve baştan çıkarıcı kokularına sahip bu üçlü, yeni parfümlerin baş tacı.

3 beyaz: Un, şeker ve tuz. Doktorlar sık sık üç beyazdan uzak durmamız gerektiğini hatırlatıyor. Bizim bahsedeceğimiz 3 beyaza ise istediğiniz kadar yaklaşabilirsiniz. Ancak bir uyarımız var. Beyaz şişelerine aldanıp masum olduklarını sanmayın. Kesinlikle şehvet kokuyorlar!

İlki, Clinique Aromatics in White. Menekşe yaprağı, kehribar, Sichuan biberi gibi farklı notalara sahip bir parfüm. Genelde parfümlerin ilk notalarında duyduğumuz portakal çiçeği Aromatics in White’da orta notalarda yer alıyor. Böylece, daha kalıcı ve yoğun hissediliyor. Son olarak misk ve ak amber parfüme iddialı bir karakter kazandırıyor. 100 ml, 292 TL

Michael Kors’un yeni parfümü White ise parfüm dünyasının en şehvetli kokusu olarak bilinen sümbülteber (Tuberose) çiçeğini başrole taşıyor. İlk anda hissedilen frezya, ylang, menekşe yaprakları ve yeşil notaların ardından, beyaz çiçeklerle dolu bir bahçeye dalıyorsunuz. Sümbülteber, Mısır yasemini, Brezilya gardenyası ve beyaz şakayık bu bahçenin sakinleri. Parfüme sıcak ve şehvetli halini veren yine misk, tonka fasulyesi, vanilya, amber ve sedir ağacı karışımı. 100 ml, 330 TL

3 beyazın en hafif olanı yani en masumu olarak tanımlayabileceğimiz Bulgari Aqua Divina, bergamut, pembe zencefil, sulu ve taze akorlarla açılış yapıyor. Orta notalarda yer alan manolya ayva notalarıyla harmanlanarak meyveli-çiçekli bir koku oluşturuyor. Parfüm, kremsi amber ve balmumu ile beklenmedik bir kapanış yapıyor. 65 ml, 302 TL
beauty.edit.com

clinique i denemiştim ben.
bana şu eski sandal ağacı tütsülerini çok hatırlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…