E Eyriyah Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2020 33 3 86 24 Salı 19:00 Konu Sahibi Konu Sahibi Eyriyah #1 İlk bebeğim isteyerek oldu sonradan ikili korunurken maddi ve manevi yetişemiyorum bu durumda olup bana fikir vermek isteyen varmı
İlk bebeğim isteyerek oldu sonradan ikili korunurken maddi ve manevi yetişemiyorum bu durumda olup bana fikir vermek isteyen varmı
B bilgisayarcambazi Guru Kayıtlı Üye 24 Eylül 2011 344 445 303 Ankara Salı 22:35 Konu Sahibi Konu Sahibi Eyriyah #2 aralarında yas farkı da cok yoktur sanırsam ilk yıllar epey zorlar. yasınız da 24 daha kucuksunuz. dikkatli olsun kaza sayısı artmasın. buyumeye baslayıonca manevı olarak rahatlarsın ama maddi olarak zor
aralarında yas farkı da cok yoktur sanırsam ilk yıllar epey zorlar. yasınız da 24 daha kucuksunuz. dikkatli olsun kaza sayısı artmasın. buyumeye baslayıonca manevı olarak rahatlarsın ama maddi olarak zor
B bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ocak 2024 1.964 2.744 53 Salı 23:12 Konu Sahibi Konu Sahibi Eyriyah #3 Kaç yaşındalar