- Konu Sahibi tiktaktiktak
arkadaşlar 3.bebeğime hamileyim.benim gibi olanlar burada yazışalım.6haftalık hamileyim.sizleri bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmlar yalnız değilmişim demekki .benim de sürpriz oldu. 6.haftamdayım.1kızım ve 1 oğlum var.şimdilik herşey yolunda gidiyo.bulantı filan yok.hayret diğer iki hamileliğimde çok fena olmuştum.bu sefer tüplerimi bağlatacağım artık.Allah olmayanlara versin inşallah.olanlara da hayırlı ömür versin.:ecrin_bebek:merhaba canim,
bende 3. bebegime hamileyim. bizimkisi cok supriz oldu ama olsun, veren Allah sabrini verir ins. ben suan 18 haftamdayim. 24 ekim e bekleniyor dogum, hayirlisi.
nasil geciyor hamileligin? ben inan daha yeni yeni kendime geliyorum.haliyle yine halsizlik felan var.ilk baslarda bulanti ve istifra coktu, kilo kaybi oldu hatta. simdi daha 2 kl almisim.
ins senin hamileligin daha guzel geciyordur.slm lar
hyırlı olsun juliet.senin öncekiler ne?kız mı erkek mi?bende 3. bebişimi bekliyorum.10 haftalık.kaydirigubbakcemile3
tabiki canım en önemlisi hayırlı ve sağlıklı evlatlar olması.kız erkek aynı.gerçi anneler illaki bi kızı olmasını babalar da illa bi oğlu olmasını ister.ama Allahın bileceği iş.karışılmaz.benim de doğumum ocak ayı olacak kısmetse.haırlısı.bende 3. bebegime hamileyim. 26 haftalik. iki oglum var kiz olur umidiyle yola ciktim ama ultrasonda yine oglum olacagini ogrendim. bir turlu kabul edemiyorum , haftaya sali gunu tekrar kontrolum var bakalim bu seferde oglan derse kizdan umidimi kesecegim.
herseyden onemlisi saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar.....
canım benim 2. evliliğim .ilk çocuklarım yanımda değil.bunu da eşim çok istedi.benim pek umudum yoktu.çünkü yaşım 40.sürpriz oldu.kadus kız ben sneın ilk bbegın sanıyodum
canım 3.bebeğim benim de.geçen yıl bi düşüğüm olmuştu ama o çok sürprizdi ve hiç beklemiyoduk.düşükten sonraki denemelerimiz hep boşa gitti ama bu ay sürpriz yaptı bebeciğimiz.darısı isteyenlere inşallah.kadus kız ben sneın ilk bbegın sanıyodum
tebrik ederim canım hayırlı olsun .aramıza hoşgeldin.erkek kız hiç farketmez.benim bi arkadaşımında kız çocuk ararken tam 5 tane oğlu olmuştu.ben de bundan sonra tüpümü bağlatıcam zaten.Allah olmayanlara versin artık.bende 3.bebeğime hamileyim yani testlerde bir yanlışlık yoksa.... pazartesi günü doktor randevum var bakalım kısmet artık .... biri 8 diğeride 5 yaşında iki tane oğlum var gönlüm kız olmasından yana ama erkekte olsa çok fazla üzülmem sonuçta evlat evlattır önemli olan sağlıklı olması.. arkadaşlar hepimizin bebekleri hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese allah en kısa zamanda nasip etsin.........
Bu arada ben 32 yaşındayım.......
tayyibeciğim o hiç belli olmuyo.benim ilkim kız ikincim erkek.ikisinde de canım çıktı.mide bulantıları kusmalar.yani kızda şöyle erkekte böyle oluyo diyemem.bu hamileliğimde de hiç bi şey olmuyo çok rahat.bence bağlat sende tüpünü.yeter 3 tane.bi de onlara iyi bir gelecek sağlamak lazım.bağlatmasak da sürekli tedirgin olacağız.nasıl korunacağımızı şaşaıracağız.ben zaten 4.filan da istemem.Allah bunlara uzun ömür versin.olmayanlara da versin Allahım inşallah.o yüzden en garantisi bağlatmak bence.merhaba arkadaslar,
kadus ben 28 yasindayim. cocuklarim cok pespese oldu.ilki isteyerek oldu. digerleri hep istedigim zamandan once oldu. hayirlisi boyleymis dedim. ama bende 3 ten fazla istemiyorum, ama nasil korunacagimida sasirdim. bende acaba baglatsammi diyorum ama...
bu arada arkadaslar bi konuda fikrinizi sormak istiyorum. benim ilk hamileligim super gecmisti, ne bulanti, ne agri, cok aktif ve hareketliydim, oglum oldu.
ikinci hamileligim, tek kelimesi ile basindan belli berbatti, bulanti, istifra, halsizlik felan, mide yanmasi da cabasi tabi, kizim oldu.
eh bu hamileligim ayni 2. gibi, bulanti istifra vs vs, sizce yine mi kizim olcak?cok merak ediyorumm yerimseniben