3.bebeğine hamile olanlar

merhaba canim,

bende 3. bebegime hamileyim. bizimkisi cok supriz oldu ama olsun, veren Allah sabrini verir ins. ben suan 18 haftamdayim. 24 ekim e bekleniyor dogum, hayirlisi.
nasil geciyor hamileligin? ben inan daha yeni yeni kendime geliyorum.haliyle yine halsizlik felan var.ilk baslarda bulanti ve istifra coktu, kilo kaybi oldu hatta. simdi daha 2 kl almisim.
ins senin hamileligin daha guzel geciyordur.slm lar

bende 3. bebegime hamileyim. 26 haftalik. iki oglum var kiz olur umidiyle yola ciktim ama ultrasonda yine oglum olacagini ogrendim. bir turlu kabul edemiyorum , haftaya sali gunu tekrar kontrolum var bakalim bu seferde oglan derse kizdan umidimi kesecegim.
herseyden onemlisi saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar.....

merhaba canim,

bende 3. bebegime hamileyim. bizimkisi cok supriz oldu ama olsun, veren Allah sabrini verir ins. ben suan 18 haftamdayim. 24 ekim e bekleniyor dogum, hayirlisi.
nasil geciyor hamileligin? ben inan daha yeni yeni kendime geliyorum.haliyle yine halsizlik felan var.ilk baslarda bulanti ve istifra coktu, kilo kaybi oldu hatta. simdi daha 2 kl almisim.
ins senin hamileligin daha guzel geciyordur.slm lar
slmlar yalnız değilmişim demekki .benim de sürpriz oldu. 6.haftamdayım.1kızım ve 1 oğlum var.şimdilik herşey yolunda gidiyo.bulantı filan yok.hayret diğer iki hamileliğimde çok fena olmuştum.bu sefer tüplerimi bağlatacağım artık.Allah olmayanlara versin inşallah.olanlara da hayırlı ömür versin.:ecrin_bebek:

bende 3. bebegime hamileyim. 26 haftalik. iki oglum var kiz olur umidiyle yola ciktim ama ultrasonda yine oglum olacagini ogrendim. bir turlu kabul edemiyorum , haftaya sali gunu tekrar kontrolum var bakalim bu seferde oglan derse kizdan umidimi kesecegim.
herseyden onemlisi saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar.....
tabiki canım en önemlisi hayırlı ve sağlıklı evlatlar olması.kız erkek aynı.gerçi anneler illaki bi kızı olmasını babalar da illa bi oğlu olmasını ister.ama Allahın bileceği iş.karışılmaz.benim de doğumum ocak ayı olacak kısmetse.haırlısı.

ooo arkadaşlar hiç de yalnız değilmişiz.kaduş seninle aynıyız benim de 1kız 1oğlum var ve gebelik haftalarımız da aynı.yeşilay olsun erkek olsun.yeterki özürsüz kusursuz olsun.tayyibe benim sadece bulantım var sabahları.kusmam yok canım.sabret geçer.benim de ilk ikisinde olmuştu şimdi iyiyim.juliet canım seninkilerin cinsiyetleri ne.senin hamileliğim nasıl geçiyo*

bende 3.bebeğime hamileyim yani testlerde bir yanlışlık yoksa.... pazartesi günü doktor randevum var bakalım kısmet artık .... biri 8 diğeride 5 yaşında iki tane oğlum var gönlüm kız olmasından yana ama erkekte olsa çok fazla üzülmem sonuçta evlat evlattır önemli olan sağlıklı olması.. arkadaşlar hepimizin bebekleri hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese allah en kısa zamanda nasip etsin.........

Bu arada ben 32 yaşındayım.......

bende 3.bebeğime hamileyim yani testlerde bir yanlışlık yoksa.... pazartesi günü doktor randevum var bakalım kısmet artık .... biri 8 diğeride 5 yaşında iki tane oğlum var gönlüm kız olmasından yana ama erkekte olsa çok fazla üzülmem sonuçta evlat evlattır önemli olan sağlıklı olması.. arkadaşlar hepimizin bebekleri hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese allah en kısa zamanda nasip etsin.........

Bu arada ben 32 yaşındayım.......
tebrik ederim canım hayırlı olsun .aramıza hoşgeldin.erkek kız hiç farketmez.benim bi arkadaşımında kız çocuk ararken tam 5 tane oğlu olmuştu.ben de bundan sonra tüpümü bağlatıcam zaten.Allah olmayanlara versin artık.

merhaba arkadaslar,

kadus ben 28 yasindayim. cocuklarim cok pespese oldu.ilki isteyerek oldu. digerleri hep istedigim zamandan once oldu. hayirlisi boyleymis dedim. ama bende 3 ten fazla istemiyorum, ama nasil korunacagimida sasirdim. bende acaba baglatsammi diyorum ama...

bu arada arkadaslar bi konuda fikrinizi sormak istiyorum. benim ilk hamileligim super gecmisti, ne bulanti, ne agri, cok aktif ve hareketliydim, oglum oldu.
ikinci hamileligim, tek kelimesi ile basindan belli berbatti, bulanti, istifra, halsizlik felan, mide yanmasi da cabasi tabi, kizim oldu.
eh bu hamileligim ayni 2. gibi, bulanti istifra vs vs, sizce yine mi kizim olcak?cok merak ediyorumm yerimseniben

merhaba arkadaslar,

kadus ben 28 yasindayim. cocuklarim cok pespese oldu.ilki isteyerek oldu. digerleri hep istedigim zamandan once oldu. hayirlisi boyleymis dedim. ama bende 3 ten fazla istemiyorum, ama nasil korunacagimida sasirdim. bende acaba baglatsammi diyorum ama...

bu arada arkadaslar bi konuda fikrinizi sormak istiyorum. benim ilk hamileligim super gecmisti, ne bulanti, ne agri, cok aktif ve hareketliydim, oglum oldu.
ikinci hamileligim, tek kelimesi ile basindan belli berbatti, bulanti, istifra, halsizlik felan, mide yanmasi da cabasi tabi, kizim oldu.
eh bu hamileligim ayni 2. gibi, bulanti istifra vs vs, sizce yine mi kizim olcak?cok merak ediyorumm yerimseniben
tayyibeciğim o hiç belli olmuyo.benim ilkim kız ikincim erkek.ikisinde de canım çıktı.mide bulantıları kusmalar.yani kızda şöyle erkekte böyle oluyo diyemem.bu hamileliğimde de hiç bi şey olmuyo çok rahat.bence bağlat sende tüpünü.yeter 3 tane.bi de onlara iyi bir gelecek sağlamak lazım.bağlatmasak da sürekli tedirgin olacağız.nasıl korunacağımızı şaşaıracağız.ben zaten 4.filan da istemem.Allah bunlara uzun ömür versin.olmayanlara da versin Allahım inşallah.o yüzden en garantisi bağlatmak bence.

bencede 3 yeter, etrafimdakiler 4. yu de yaparsin felan diyolar ama inanki hamilelik beni bezdirdi, zor gecince hic de keyifli olmuyor. ustelik esim icinde zor, bana katlanmak zorunda kaliyor garibimyerimseniben
baglatma konusundaki tereddutlerim sundan ki, bazlarindan duyduguma gore kimisi baglattigi halde hamile kalmis. elbette suphesiz veren Allah/ birde dini yonden baktigim zaman tam bilemiyorum, caiz mi degilmi.
hayirlisi olsun. dedigin gibi hayirli bi sekilde yetistirmek nasip etsin rabbim cümlemize

Back
X