• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylikken emzirme kampi yapan var mi

sedabaran6

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
23
0
1
28
Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var 50 günlük bebegim silikon ucla emdi somra iştahsızlık yaşadı zor zor emdi uyfukcada sağıp veya mama verdim emzirme kampını yeni duydum yapan var mi ose yarar mi moralim bozuk emmedigi için iştahı da azaldığı icin

Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var 50 günlük bebegim silikon ucla emdi somra iştahsızlık yaşadı zor zor emdi uyfukcada sağıp veya mama verdim emzirme kampını yeni duydum yapan var mi ose yarar mi moralim bozuk emmedigi için iştahı da azaldığı icin
Ablam yapmıştı sütü az olduğu için güzel sonuç aldı 2.5 yaşa kadar emzirdi hatta deneyin bence

Deneyin sütünüz artar. Ben de denemiştim, hatta konu açıp diyet listemi paylaşmıştım. İşe yaramıştı bende.

Inşallah ben de de sonuç aliriz tutmuyor emmeyi kaç gün yaptı acaba
Tam hatırlamıyorum yeğenim şimdi 4 yaşında ama max 5 gün falandır heralde. Eşi o zaman evdeydi hep destek oldu ablam yedi içti yattı öyle öyle çoğaldı. Anneniz eşiniz falan yardımcı olacak birileri olursa işiniz kolaylaşır.

Back