Bebek Beslenmesi 3 aylık sadece mamayla beslenen bebeğim için Mama önerisi...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Engnlfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
50
13
29
3 aylık sadece mamayla beslenen Bi bebeğim var. Doğduğundan beri sma veriyorum. bebelac ve aptamil aşırı gaz yapmıştı olduğu gibi çöpe gitti. Yanlız son 1 2 haftadır bebeğim de yine huzursuzluk var karnı gurul gurul. Acı acı ağlıyor mamayı değiştirmeyi düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz antikolik özellikli ve ya normal gaz yapmayan bir mama markası var mı.

Benim bebegim 6 aylik aptamil bebelec cok gaz yapti simdi sma kullaniyoruz gayet guzel ama bebekten bebege degisiyor hip kullanabilirsiniz hipp guzel diyorlar

Biz de hipp combiotic kullanıyoruz gaz konusunda ciddi rahatlama sağladı tabi hemen değil 2-3 haftada yalnız 3-4 günde kaka yapiyor ama kabız değil ama benim ki anne sütü de alıyor 3.5 aylık günde 4 kez 2.5 ölçek yiyor

Bende konu acmistim.bizde sma kullaniyoz ama huxursuz.evolvia aldım bebegim ilk defa uyudu yani rahat.ama kilo aldırıyor mu evolvia merak ediyor um.sma güzel gelistiriyor

Bende konu acmistim.bizde sma kullaniyoz ama huxursuz.evolvia aldım bebegim ilk defa uyudu yani rahat.ama kilo aldırıyor mu evolvia merak ediyor um.sma güzel gelistiriyor
Her çocuk farklı tepki veriyor mamaya ama evolvia kullanan arkadaşlar var memnunlar

Doğduğundan beri hipp combiotic kullandım hiç gaz sıkıntısı yaşamadım kesinlikle hipp derim

Her mama çocuğa göre farklılık gösteriyor.
Sizin her birini deneyip karar vermeniz gerekiyor.
Ben şu an evolvia kullanıyorum. Öncesinde aptamil, hipp, sma kullandım ama bir başkasına da sorarsanız onlarda başka bir yorum yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…