Ben hikayemi şöyle anlatayım biraz uzun kusura bakma
2buçuk yıllık evliyim 1buçuk yıldır korunmuyorduk geçtiğimiz sene Ekim kasım gibi özelde doktora gittim klomen tedavisi başladı o ay eşimden sperm testi istendi ileri hareketlilik 0 Dı ama yerinde hareketlilik falan iyiydi onların bi hesaplaması var o hesaplamayı yapınca değerleri normaldi. Klomen kullandığım ay olmadı soğan kürü denedim bi ay bi ay kasık çektirdim her ilişkiden sonra saatlerce belim yukarıda yattım meryem suresi okudum 41 gün ve meryem ana otu suyu içtik eşimle, tabi bu arada eşime e vitamini, keçi boynuzu kürü uyguladık. Ocaktan itibaren devletin
tüp bebek merkezine başladım rahim filmi istedim ilaç kullanmak istemedim doktor dedi zaten 1 ay klomen kullanmışsın aşılamaya geçeriz dedi rahim filminden sonra 1 kez çekildi 2 tüp te tıkalı çıktı bi moral bozukluğu oldu tabiki 2.de bi tarafta geçiş var dediler sonra aşılama için iğnelere başladık aşılama yapıldığı gün doktor rahim ağzın çok dar dedi içeri giremiyorum istediğim gibi bir aşılama olmadı adetten sonra gel halledelim dedi ve 1.aşılama tutmadı.
Adetten sonra histeroskopi oldum. Rahim ağzındaki problem çözüldü sonra 2. Aşılamaya geçtik tabi bu arada biraz kilo verdim onu etkisiyle sanırım iğnenin ml daha az kullandım ve çabuk büyüdü yumurtalar ama tıkalı olan tarafta 2.aşılama oldu ve yine tutmadı.
Sonra kendi haline bırakıyım biraz dedim. Oda elimde iğne kalmıştı boşuna gitmesin dedim malum ucuz değil ilaçlar son kez pek bi ümitsizde olsam 3. Aşılamaya başladık bu sefer yüksek dozda hızlıca büyütülmüştü yumurtalar 3.aşılama oldu dinlenirken meryem suresini dinledim sürekli dua ettim sonra 1 hafta rapor aldım evde yattım sağolsun eşim ve annem hiçbir iş yaptırmadı kalkmadım bile. Sonrasında ilk hafta kadar olmasa da dikkat ettim yine. Kafama çok takmamaya çalıştım belirti aramadım zaten yoktu da belirti olmayınca da tutmadı dedim. Ama şükürler olsun rabbime miniğim benimleymiş umudum kalmamışken umut oldu bana.
Allahın izniyle vakti gelince olur inşallah sıkmayın canınızı tek tüp tıkalı halde 3. Aşılamada tuttu Allahın izniyle...