3 aylık iğne

Karakiz23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
104
65
13
44
Kızlar 3 aylık doğum kontrol iğnesinden olmuştum ara ara lekelenmelerim olmuştu iğnenin süresi 1 ay önce bitti bu ay birer hafta arayla adet gördüm.adet düzenim alt üst oldu

Kullanmayın, ben de son anda yaptırmaktan vazgeçmiştim, yan etkileri çok.

Doktor bana izin vermedi iğne için hiç güzel şeyler düşünmüyorum iğne ile ilgili dedi yasmin kullanmaya başladım. Hiç bir yan etkisi Yok yasmini bana faydası oldu

Daha kesinlikle kullanman ancak iğneden dolayımı böyle oldu yoksa başka bişeymi var aklıma takıldı açıkcası

Ben 2 yildir aylik igne kullaniyorum ve cokk cok memnunum. Adetim onceden duzensizdi duzene girdi. Ben memnun kaldim. Tabi 3 aylik olani nasildir bilemiyorum

Çevremde kullananlar hep aynı şikayet. Hatta bir yakinimin rahim duvarını bile zedelemiş lekelenme görüyormuş dr.bıraktirmis kullanmayı.

Aylık olandan kullanın, üç aylığın yan etkileri oldukça fazla.

Meraba bende 20 gün önce kürtaj oldum bebeğin kalbi durduğu için 8 gün öncede 3 AYLIK iğnelerden vurdurduk doktor tavsiyesi ile 2 öncede eşimle Korunmasız ilişki oldu size gebe kalma ihtimalim varmı çok korkuyorum bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…