• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık iğne yaptıran varmı

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
40
kızlar doğumdan sonra nasıl korunuyosunuz bu iğnelerden yaptıran varmı aramızda koruma oranı yüksekmi yada bebeğe bi zararı oluyomu acaba

canım benim doktorum 2 kere üç aylık iğne yaptırmamı söyledi ama ben sadece bir kere yaptırdım eşim korunuyor benim. bebeğe zararlı olduğunu zannetmiyorum doktorlar vermezlerdi ama için rahat etsin istiyorsan sende doktoruna sor.

Benim arkadaşım nişanlılık döneminde yaptırdı, düzenli olan adeti birden kesildi 7 ay gelmedi adeti, doktora gitti adam gayet normal karşılayıp daha gelmez adetin demiş 1. yılda anca gelmiş. ığne ve haplar hakkında kötü şeyler söylüyorlar, neden spiral ddenemiyorsunuz.

ben doktora sormuştum
bana önermedi iğneyi
çocuk yaşına gelene kadar yaptırma demişti.
süte geçiyomuş

ben yaptırdım ama tövbe olsun bi daha yaptırırsam...adetim hiç kesilmedi diyebilirirm.az az ara kanamalarım oldu 3 ay boyunca..eşim yanıma yaklaşamıyodu gene kanamam var dicem diye..yani koruması böyle oldu bizde doğal yoldan..tavsiye etmem canım...ama genede sen bilirsin...

bende sordum dr.uma
hem iğneyi hem deri altına takılan implantı
ikisinide kesinlikle tavsiye etmedi
düzenli olan adetini bozabilir, kilo aldırabilir, cildini bozabilir vs. vs.
bisürü yan etki saydı bana
ben genelde artık çocuk isteği olmayan 35-40 üstü bayanlara tavsiye ediyorum dedi
en iyisi emzirmeyi bırakınca doğum kontrol hapı dedi
bende hapı istemiyorum
spirali zaten hiç düşünmüyorum
bakalım ne olacak şimdilik eşim korunuyor

ayyy kızlar söylediklerinizden sonra kafam karıştı spirali düşünmüyorum daha ilk bebeğim sonra çıkartımak lazım bakalım en iyisi eski yönteme devam

Back