M Miya357 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2020 565 633 23 2 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Miya357 #1 Aylardir adet goremiyorum
m0rellas Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2015 85 80 88 2 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Miya357 #2 Yumurtalik kaybı yaşamaktan iyidir bence. Eğer bu dönemde çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsaniz avantajları var
Yumurtalik kaybı yaşamaktan iyidir bence. Eğer bu dönemde çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsaniz avantajları var
M Miya357 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2020 565 633 23 3 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Miya357 #3 m0rellas .!.: Yumurtalik kaybı yaşamaktan iyidir bence. Eğer bu dönemde çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsaniz avantajları var Genişletmek için tıkla... Nasil avantajlari var acaba igneden dolayi adet goremiyorum bebeknsahibi olmak istiyorum adet olmadan gebelik olurmuki
m0rellas .!.: Yumurtalik kaybı yaşamaktan iyidir bence. Eğer bu dönemde çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsaniz avantajları var Genişletmek için tıkla... Nasil avantajlari var acaba igneden dolayi adet goremiyorum bebeknsahibi olmak istiyorum adet olmadan gebelik olurmuki
m0rellas Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2015 85 80 88 3 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Miya357 #4 Bu yöntem zaten doktor tarafından önce size çocuk sahibi olup olmamak istemediğiniz sorularak veriliyor. Bunun bilincinde olarak kullanilirsa erken yaşta hamile kalmak istemeyenler için avantajlı
Bu yöntem zaten doktor tarafından önce size çocuk sahibi olup olmamak istemediğiniz sorularak veriliyor. Bunun bilincinde olarak kullanilirsa erken yaşta hamile kalmak istemeyenler için avantajlı