3 aylık hamileyim ama kimseye söyleyemiyorum

Bebek düşürmeyi yolda para düşürmek sanan bi anne:)

9 aylık evliyim.evliliğim başlarında sıkıntılı geçti gerek düğün stresi gerek alışma dönemi diyelim.huzursuzluk 2 ay sürdü diyebilirim ama artık herşey İYİ, yakınlarım yaşananlara şahit olmuştu. ve beni ozamanlar tembihliyorlardı bebek yapma diye...bir iki sene dolmadan bebek düşünmüyordum ama eşimin ısrarıyla bi anlık kararsızlıkla ve artık düzeldik diye kabul ettim.ama bende hala erken oldu diye bebeği istememezlik oluyor düşürsem mi diyom acaba.işte değişik değişik düşünceler sonra kendime kızıyorum bebeğim içimdeyken böyle düşünmem etkiler diye.

şimdi sıkıntım yakınlarıma bebeğim olacağını söyleyemiyorum.yakında gizlenemiyecek boyuta gelecek.ve bunca zaman söylemedim diye tepki alıcam...bir türlü söyleyemiyorum olumsuz yaklaşacaklar diye...
düşürsem mi demek ne demek ya ? bu forumda bebeği olmayıp üzülen kaç bayan var biliyor musunuz siz, Allah vermiş kıymet bilmiyorsunuz.

artık evlisiniz ailenize bir şey danışmak zorunda olduğunuz dönemler çook eskide kaldı. ister bebek yaparsınız ister marsa gidersiniz kimseye bir açıklama borcunuzda yok izin alma zorunluluğunuzda. ama yinede tepki alırım diyorsanız kkazayla oldu yeni fark ettim dersiniz. bebek düşürme kısmının gerçek düşünceniz olmadığını içinizdeki çıkmazı anlat amaçlı yanlış bir cümle kurduğunuzu düşünüyorum. allah korusun o bebeğe bir şey olsa en çok siz üzülürsünüz. ama eşinize ve kendinize güvenemiyorsunuz erken bir bebek şüphe duymanız normal. ben aminimki ailenizde çok sevinecek ve destek verecek. o zaman güveniniz artar ve o mutluluğu sizde yaşarsınız. mutlaka söyleyin ailenize.

Anne olmak dünyanın en kutsal duygusu onu düşürmeyi aklının ucundan bile geçirme sen kendi düzenini kurmuşsun buna sadece sen karar verirsin ki vermişsin de yapmışsın.. Kazayla olsa bir nebze tamam dicemde isteyerek olduktan sonra bunu sorgulamak gaddarca

9 aylık evliyim.evliliğim başlarında sıkıntılı geçti gerek düğün stresi gerek alışma dönemi diyelim.huzursuzluk 2 ay sürdü diyebilirim ama artık herşey İYİ, yakınlarım yaşananlara şahit olmuştu. ve beni ozamanlar tembihliyorlardı bebek yapma diye...bir iki sene dolmadan bebek düşünmüyordum ama eşimin ısrarıyla bi anlık kararsızlıkla ve artık düzeldik diye kabul ettim.ama bende hala erken oldu diye bebeği istememezlik oluyor düşürsem mi diyom acaba.işte değişik değişik düşünceler sonra kendime kızıyorum bebeğim içimdeyken böyle düşünmem etkiler diye.

şimdi sıkıntım yakınlarıma bebeğim olacağını söyleyemiyorum.yakında gizlenemiyecek boyuta gelecek.ve bunca zaman söylemedim diye tepki alıcam...bir türlü söyleyemiyorum olumsuz yaklaşacaklar diye...
Bu nasil bi dusuncedir ya yakinlarim laf etcek hamile oldugumu solemekten korkuyorum yok sole dicekler yok bole divekler falan elimden geldigince burda dertlerini yazan insanlari elestirmeden yorum yapiyorum ama seninkide tasi catlatir sinirden ya cocugum olcak ve kimseye soleyemicem korkcam he bunun icin aklimi kacirmis olmam laxim heralde senn yerine koyuyom kendimide yapmasaydin o zaman ya kocanin iki guzel hareketine kanmasaydin evlilige hazie degilsen evlenmeseydin burda ne kadar kadin var hamile olmak anne oldugunu dunyaya duyurmak isteyen senin gibilerine ne denir bilmiyom buldunda bunuyon bence sen dua et allah vermis elinden alirsa naparim diye dusun

Hanımefendi korunması çok pahalı bir şey değil. Madem bir iş yapıyorsunuz. Cevabı bildiğiniz halde herhalde size katil olmanızın kötü bir şey olmadığını söylememizi bekliyorsunuz.

Canım ilerde pişman olacağın birşey yapma o sana emanet o mucize için yat kalk dua et çünkü gün gelir o mucize gerçek olsun diye çok aglarsin

Hayat senin hayatin kim ne derse desin kendi fikirlerin dusuncen yokmu dis seslere aldiris edersen evliligini onlar istedigi gibi hamur gibi yogurur.bebegi dusurmekte nedir ya gerci sen bu dusunceyle istemeyerek 3 5 tane daha yaparsin okadar bebek icin dua eden anneler var ya biraz sukredin.yazik o cana ya ele avuca gelincede cocugu suclar bagirir cagirir tokatlarsin.bence bi piskolga gozuk.belliki bunalima girmisin.kendin icin degil cevren icin yasiyosun anladgm kadariyla.biras ozguvenli ol.allahin sana lutfu o ya kucagina alinca boyle dusuncelere girdigin icin kizicaksin kendine.gcms olsn

Gebelik takvimi bile yapmışsın dediğin lafa bak.
3 aylık bebek görüntüsüne baktın mı sen hiç?
Birey olmadan evlenip eş oluyorlar, üstüne bir de anne olmaya kalkıyorlar, sonra da masum
bir bebeği öldürmeyi düşünüyorlar.
Kusura bakma bu konuya ancak bu kadar yumuşak yazabildim.

bence sadece düşünüyorsun. annelik içgüdün sana o tablıyu yaptırmış. asla bunu yapmayacağın yani düşürmeyeceğin ortada.

nedir yani çevreyi bu kadar umursamak. o senin çocuğun er ya da geç artik hamilesin. esinle sorunların da düzelmiş madem. ultrason da kalp atışlarını duyana kadar kimseye soylemedim dersin o zaman bir şey demezler. hoş deseler de ne olur ki. hayatımıza resmen başka iinsanların fikirleri yon veriyor.

Düşursem mi kısmını atliyorum arkadaşlar gayet güzel şeyler yazmışlar

Evlenirken sorumluluk aldığına göre bi yetişkin olarak çocuk yapma sorumlulugu da esin ve sana ait dimi?tüm sülaleyle birlikte yapmadınız bu bebeği o yüzden kimseye hesap vermek zorunda degilsin.

Neden söylemiosun duysun herkes başkaları için mi yaşıyosun .eşinle aran düzeldiyse dert etme artık .ne güzel bak her isteyen istediği zaman bebek sahibi olamıyo ben gibi.düşürme fikrinide çıkar aklından çok kızdım sana bak:KK20:boşver insanlar her durumda konuşur sen kendi hayatına bak ve bebeğinden asla vazgeçme..

Ben ve benim gibiler niye cocugumuz olmuyor üzüntüsündeyiz hanm efendi kalkms smdi nasil diyecem etraftakilere düsürsem miiiggg?dio neyn kafasi bu

Tovbe tovbe ne hakkin var carpan kalbi durdurmaya bunu hamile kalmadan once dusunecekdin bir anlik dalginliga geldisi falan yok bu isin korunmamissin hamile kalmissin ne hakkin var bir can almaya ha bide 3 aylik tovbe Ya Rabbim tovbe uzuldum bebegine gunah yapma hakkin yok

Şuan o kadar sinirlendmki konu sahibine ben o çocuk için bi taraflarımı yırtıyorumm haberin varmııı Düşürsemmi ne demek yaaa. Allah hakkını veremeyecek kimseye nasip etmesin anneliği............

Koca senin, çocuk senin kime ne yahu. Duyanda evlilik dışı hamile kaldınız sanır. Dusursem mi derken bobrek tasından falan bahsediyosunuz heralde... Bebek için demezsiniz zaten, hani annesisiniz ya o açıdan..

Boyle kadinlarin dogacak cocuklarina aciyorum. Allah akil fikir versin. Dünya umrumda olmaz, sonunda ölecegime bilsem yine dogururdum cocugumu.

X