Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşürsem mi demek ne demek ya ? bu forumda bebeği olmayıp üzülen kaç bayan var biliyor musunuz siz, Allah vermiş kıymet bilmiyorsunuz.9 aylık evliyim.evliliğim başlarında sıkıntılı geçti gerek düğün stresi gerek alışma dönemi diyelim.huzursuzluk 2 ay sürdü diyebilirim ama artık herşey İYİ, yakınlarım yaşananlara şahit olmuştu. ve beni ozamanlar tembihliyorlardı bebek yapma diye...bir iki sene dolmadan bebek düşünmüyordum ama eşimin ısrarıyla bi anlık kararsızlıkla ve artık düzeldik diye kabul ettim.ama bende hala erken oldu diye bebeği istememezlik oluyor düşürsem mi diyom acaba.işte değişik değişik düşünceler sonra kendime kızıyorum bebeğim içimdeyken böyle düşünmem etkiler diye.
şimdi sıkıntım yakınlarıma bebeğim olacağını söyleyemiyorum.yakında gizlenemiyecek boyuta gelecek.ve bunca zaman söylemedim diye tepki alıcam...bir türlü söyleyemiyorum olumsuz yaklaşacaklar diye...
Bu nasil bi dusuncedir ya yakinlarim laf etcek hamile oldugumu solemekten korkuyorum yok sole dicekler yok bole divekler falan elimden geldigince burda dertlerini yazan insanlari elestirmeden yorum yapiyorum ama seninkide tasi catlatir sinirden ya cocugum olcak ve kimseye soleyemicem korkcam he bunun icin aklimi kacirmis olmam laxim heralde senn yerine koyuyom kendimide yapmasaydin o zaman ya kocanin iki guzel hareketine kanmasaydin evlilige hazie degilsen evlenmeseydin burda ne kadar kadin var hamile olmak anne oldugunu dunyaya duyurmak isteyen senin gibilerine ne denir bilmiyom buldunda bunuyon bence sen dua et allah vermis elinden alirsa naparim diye dusun9 aylık evliyim.evliliğim başlarında sıkıntılı geçti gerek düğün stresi gerek alışma dönemi diyelim.huzursuzluk 2 ay sürdü diyebilirim ama artık herşey İYİ, yakınlarım yaşananlara şahit olmuştu. ve beni ozamanlar tembihliyorlardı bebek yapma diye...bir iki sene dolmadan bebek düşünmüyordum ama eşimin ısrarıyla bi anlık kararsızlıkla ve artık düzeldik diye kabul ettim.ama bende hala erken oldu diye bebeği istememezlik oluyor düşürsem mi diyom acaba.işte değişik değişik düşünceler sonra kendime kızıyorum bebeğim içimdeyken böyle düşünmem etkiler diye.
şimdi sıkıntım yakınlarıma bebeğim olacağını söyleyemiyorum.yakında gizlenemiyecek boyuta gelecek.ve bunca zaman söylemedim diye tepki alıcam...bir türlü söyleyemiyorum olumsuz yaklaşacaklar diye...
Tovbe tovbe ne hakkin var carpan kalbi durdurmaya bunu hamile kalmadan once dusunecekdin bir anlik dalginliga geldisi falan yok bu isin korunmamissin hamile kalmissin ne hakkin var bir can almaya ha bide 3 aylik tovbe Ya Rabbim tovbe uzuldum bebegine gunah yapma hakkin yok9 aylık evliyim.evliliğim başlarında sıkıntılı geçti gerek düğün stresi gerek alışma dönemi diyelim.huzursuzluk 2 ay sürdü diyebilirim ama artık herşey İYİ, yakınlarım yaşananlara şahit olmuştu. ve beni ozamanlar tembihliyorlardı bebek yapma diye...bir iki sene dolmadan bebek düşünmüyordum ama eşimin ısrarıyla bi anlık kararsızlıkla ve artık düzeldik diye kabul ettim.ama bende hala erken oldu diye bebeği istememezlik oluyor düşürsem mi diyom acaba.işte değişik değişik düşünceler sonra kendime kızıyorum bebeğim içimdeyken böyle düşünmem etkiler diye.