3 aylık hamileyim ama kimseye söyleyemiyorum

Kim ne derse desin , sen bebegine odaklan kimene ya..
Düsürsemmi ne demek ?
Bir candan bahs ediyosun burda düsüncesi bile korkunc..

Bak konu sahibi bizlerde 7 kat eliz hatta dış kapının şıkşığıyız.Bu masuma kıyma doğur sonrada daha mantıklısını yap devlet bakar.Hemde nicelerine inat ne de güzel bakar.Araba alırken bile ehliyet alınıyor.Anne baba olmak içinde ebebeyn olabilir belgesi olmalı çivisi çıkmışş bu dünyanın girme o masumun günahına bırak istemiyorsan devlet baksın.

İstemediğin ve hazır olmadığın bir çocuğu dünyaya getirip baştan o yavrunun hayatını zindan etmek..
Sen, anne adayı olarak bu ruh halindeysen eşini düşünemiyorum.
Herkes taşlayacak olsa da gecikmediysen aldır derim.

o bebegi gercekten isteyen insanin aklindan dusursemmi diye sacma sapan bi dusunce gecmez..madem hazir degildin istemiyodun korunmaya devam etseydn planladgin istedigin ve en onemlisi benimseyecegn zmanda cocuk ypsaydin.hamileliginden mutlu olan insan bunu paylasir duramazki ben ilk test yptgm an telefon trafigine baslamistim.sen daha hic hazir degilmissn annelige

nasil bir insansin sen ya? bebegi düsürsemmi ne demek allah askina? hic mi allah korkun yok senin? senin salakligin yüzünden bebek niye ölsün? KORUNSAYDIN

evet aklımdan başlarda düşürme gibi düşünce gidip geldi.yada farklı şeyler....ama şuan öyle düşünmüyorum...amacım artık sadece sıkıntımın yakınlarıma söylemek olduğunu dile getirmek oldu.konuya sadece bi yere takılıp kaldınız....evet salak olabilirim onun suçu değil.böyle düşündüğüm içinde konuda kendime kızdığımı da dile getirdim.....ne amaçla açtım konuyu neye getirdiniz yahu..zaten kendimle tereddüt yaşarken daha vahim hala sokuyorsunuz...

kimseye izahat vermek zorunda değilsin eşin ve ailesi biliyo kendi ailene de söyle tamam bitti gitti cemil cümle aleme duyurmaya gerek yok

Hamile yim diceksin olacak bitecek
yok herkes 2 sene bekle demişte falan filan boşver sen bunları kimin evliliği nekadar sürer sürmez onu kimse bilemez
ayrıca bebek için kendini hazır hissetsen iyi olur artık
bu millet ne der lafından da artık illallah geldi:KK67:

evet aklımdan başlarda düşürme gibi düşünce gidip geldi.yada farklı şeyler....ama şuan öyle düşünmüyorum...amacım artık sadece sıkıntımın yakınlarıma söylemek olduğunu dile getirmek oldu.konuya sadece bi yere takılıp kaldınız....evet salak olabilirim onun suçu değil.böyle düşündüğüm içinde konuda kendime kızdığımı da dile getirdim.....ne amaçla açtım konuyu neye getirdiniz yahu..zaten kendimle tereddüt yaşarken daha vahim hala sokuyorsunuz...

o minicik bebeğin ne suçuu var.sen geber sizin gibileri öldürmek istiyorum

Evlisin güzelim sen. İstersen hamile kalırsın istersen 10 sene sonra yaparsın. Oldu olacak gece de onun yanında şöyle yat diye karışsınlar. 3 aylık olmuş o günahsız bebeğin ne suçu var istemiş ve yapmışsınız onun vebalını nasıl taşıyacaksın. Allah sana vermiş bir melek onu kendi elinle öldürürsen bebek istediğin zaman muhtaç kalırsın o düşürdüğün bebeğe. Sakın ha böyle bi hata yapma. Olumsuz yaklaşanlarada istedim yaptım sizene de.En Büyük KK

Size cok kizdim.Dusursem mi ne demek?
Sevismeseydiniz korunmadan madem.
Bu arada bebek sizin evlilik.sizin kime ne zamam cocuk yapacaginizdan.

öyle bir cümle kurmuşsunuzki insanların tek o cümleye takılı kalması çok normal.bunu düşünmen için pskolojinin çok bozuk olması lazım alalemin ne düşündüğü için böyle bir düşünce tarzını ben kendi adıma kabul etmiyorum.gerçekten annelik duyguları olan biri böyle bişey düşünemez.3 yıl oldu geçen anneler günüydü o gün düşük yapmıştım hala içim sızladı sizi anlamam mümkün değil.

Ben de 13 aylik evliyim. Annem hep ilk sene cocuk yapma sabret taniyin birbirinizi alisin derdi. Ya dikkat ediyoruz ama yine de hamile kalirsam nasil soylerim anneme derdim esime hep gulerdik. Cunku bu dusunce sacma bisey. Evlisin. Sorumluluklarinin bilincindesin. Her seyin farkinda olmasan evlenmezdin. Cocuk da evliligin bir parcasi. Soyleyin gitsin. Kim cekecek hamilelik sikintilarini, dogum sikintilarini? SEN. Kocanla bi sikinti olsa yine sen.. E baskasina ne?

Dusursem mi cumlesini siz yazmadiniz ben de okumadim. O NEDIR YA?!

12 haftalık bebeği "düşürmekten" bahseden bir kadının nasıl bir anne olacağı da ayrı muamma.. gidip psikolojik bir destek alın, günah o yavrucağa..

Düşür desek kendini merdivenden mi atacaksin? Bir anlik kararsizlikla yok esimin israriyla oldu falan bi sonraki savunmaniz ceketini uzerime atti hamile kaldim olacak heralde. Siz bebeginizi haketmiyorsunuz fakat saglikli bir sekilde dunyaya gelir umarim.

9 aylık evliyim.evliliğim başlarında sıkıntılı geçti gerek düğün stresi gerek alışma dönemi diyelim.huzursuzluk 2 ay sürdü diyebilirim ama artık herşey İYİ, yakınlarım yaşananlara şahit olmuştu. ve beni ozamanlar tembihliyorlardı bebek yapma diye...bir iki sene dolmadan bebek düşünmüyordum ama eşimin ısrarıyla bi anlık kararsızlıkla ve artık düzeldik diye kabul ettim.ama bende hala erken oldu diye bebeği istememezlik oluyor düşürsem mi diyom acaba.işte değişik değişik düşünceler sonra kendime kızıyorum bebeğim içimdeyken böyle düşünmem etkiler diye.

şimdi sıkıntım yakınlarıma bebeğim olacağını söyleyemiyorum.yakında gizlenemiyecek boyuta gelecek.ve bunca zaman söylemedim diye tepki alıcam...bir türlü söyleyemiyorum olumsuz yaklaşacaklar diye...

düşürsem mı dıyorsunuz:KK57:
sızın gıbı evlılığı evcılık sanan, bır evlat sahıbı olmanın kıymetıı anlamayan ınsanlar anne oluyorya pesss.....ama adı anne
sız o bebegı haketmıyorsunuz çoçuksunuz daha sonrada çoçuğun çoçuğu oluyo sorumsuz anneler doluyo etraf olan evlatlara oluyo

Eşe dosta ne diyeceğiniz karnınızda ki candan daha kıymetli öyle mi!!

Yazık yazık....

Bu sizin hayatınız , sizin kararınız kimse buna karışamaz.. Çevrenizi bu kadar önemsemeyin.

Bebeğimi düşürsem mi diye düşünüyorsunuz ya hani , 3 aylık bebeğin görüntülerine bakın netten ; bunu düşündüğünüze çok üzüleceksiniz.
Siz bir annesiniz artık ; iki kat daha fazla sağlıklı düşünmek ve sağlıklı hareket etmek zo run da sınız.. Bu kadar sıkıntılıysanız bir uzmandan destek alabilirsiniz.

X