3 aylık hamileyim ama kimseye söyleyemiyorum

tüylerim diken diken oldum ya
ne demek düşürsem mi_?

bir anlık zevkinden mahrum kalsaydın da yapmasaydın o zaman eşin istiyor diye...
milletin aklıyla mı çocuk yapacaktın 2 sene 3 sene. alalem ne der daha mühim tabii.
cidden bazen evlat sahibi olmak için çırpınanları ve sizin mantığınızdakileri görünce sinirim zıplıyor...

sevişirken iyiydi diyeceğim geliyor sadece!!! :KK62:

Elalemi yatak odasına kadar nasıl sokuyorsunuz anlamıyorum.Hadi o ne der bu ne der dediniz tamamıyla size bağlı bir canlıyı düşürmekten yani cinayetten bahsediyorsunuz.Keşke evladım yaşasaydı elalemin hepsinin canını cehenneme derdim lakin takdiri ilahi evladını kaybetmiş acılı bir anne olarak diyorum.Bir silkelenip kendinize gelin siz anne olacaksınız ve o minicik savunmasız canlı tamamen size bağlıı inşallah bir anlık cahillik yapmazsınız.

O anlıık duygula işi yaparken duygusal hisle yapıp aaaa hamile kaldım. Hopp mantık devreye girdi düşüreyim. Oyuncaktan yada masadan bahsetmiyorsun arkadaşım o bir canlı ve o senin bebeğin ötesi var mı ?Bunun vebalini her iki cihanda da veremezsin.

tüylerim diken diken oldum ya
ne demek düşürsem mi_?

bir anlık zevkinden mahrum kalsaydın da yapmasaydın o zaman eşin istiyor diye...
milletin aklıyla mı çocuk yapacaktın 2 sene 3 sene. alalem ne der daha mühim tabii.
cidden bazen evlat sahibi olmak için çırpınanları ve sizin mantığınızdakileri görünce sinirim zıplıyor...

sevişirken iyiydi diyeceğim geliyor sadece!!! :KK62:

evliyiz...korunarakta zevk alıyorsun.bunun zevk alıp sevişmeyle ne alakası var..

İSTEMEMEK DEĞİL....DUYGUSAL OLARAK TABİKİ İSTİYORUM.MANTIK OLARAK BAKTIĞIMDA ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SADECE....
İnsanlar o kadar yorumda bulunuyor neden sadece işinize gelen mesajlara cevap veriyorsunuz yapmayacaktım fakat tutamadım kendimi o kadar insan var bi bebeği olsun diye senelerce zulüm çeken bence sen anneliği hak etmiyorsun burayada gelmiş bebegimi düşürsem mi yazıyorsunuz bu nasıl mantık bu nasıl vicdan nerde kaldı insanlık? Yazık o bebeğe Allah onun yardımcısı olsun .(sizin değil)

X