3 aylık Düşük sonrası ne zaman gebe kaldınız

Merhaba yumurta kalitesi icin hangi takviyeleri kullandiniz

Cooook karisigim..bugün bebeğimin usglerini gördüm oturdum ağladım yaşasaydı 16 haftalık olacaktı kuzum düşünmemeye calisiyorum çivi çiviyi söker hesabı yeni bir bebek belki daha kolay unutmami sağlar bilmiyorum..doktor bana korunmana gerek yok dedi o yönden rahatım ama işte sütten ağzı yanan yoğurdu ufleyerek yiyor..bilmiyorum kuzucum Allah hakkımızda en hayırlı olanı versin

Ah kıyamam.. bende dün telefonumdaki bir fotoğrafını gördüm bebegimin sonrasinda duygular düşünceler pes pese geldi aglamaya başladım.. usg lerimi eşim kaldırdı gidip bakamıyorum asla.. benim melegim de 15.haftasini doldurmustu yaşasaydı.. pes pese olacakmis dogumlarimiz demek ki. Nasip boyleymis napalim çok zor be kuzum çok zor... Allahim bize yeniden sevinecek umut verecek seyler yaşatsın.
Haklısın ama bende öyle düşünüyorum, yeniden evlat sahibi olmak bizim de yaralarimizi saracak. Yeniden toparlanip iyi olmamiza yardim edecek. Bebegimiz bize umut olacak hem doktor da sakinca yok demis icin ferah olsun ❤

Amin canım amin...ben bismillah deyip basliyorum hayırlı haberler alalım inşallah Aralık bizim ayımız olsun

Amin canım amin...ben bismillah deyip basliyorum hayırlı haberler alalım inşallah Aralık bizim ayımız olsun
Amiiiiiiiinn inşallah öyle olsun. Güzel haberler aldığımız huzunlerimizin yerini mutluluk gozyaslarimizin aldığı bir ay olsun inşallah haberleselim olur mu ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…