• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 3 aylık bir oğlum var ve böbrek genişlemesi çıktı yardım edin hanımlar yaşayan varmı bu durumu 😔

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bir Garip Muallime

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
54
21
18
33
3 düştükten sonra çok şükür evlat sahibi oldum ama yavrumun hastalıklarıyla imtihan oluyorum. 1 ay önce Batın usg de sol böbrekte 3.5 mm genişleme görüldü idrar tahlili ve kültürü temizdi, bikaç gün önce yeniden usg çekildi böbrek genişlemesi 5.5 mm ye çıkmış ve tahlil temiz ama bugün çıkan kültürde kontaminasyon görüldü tekrarı uygundur yazıyodu. çok korkuyorum yavruma her baktığımda içim gidiyo. Bu durumu yaşayan bebeği iyileşen oldu mu?

14 aylik kizim var dogdugu gunlerde sol bobreginde genisleme var dendi suanda 7.4 sanirim tedaviye gerek yok dendi smdilik ama dogdugndan beri surekli idrar yolu enfeksiyonu geciriyo bobrektenmi bilemiyorm ama cok zor gercktn bi anne icin reflusude var kilosuda yedi bucuk cok istahsiz bi cocuk Allah butun hasta cocuklara sifa versin insallh...

14 aylik kizim var dogdugu gunlerde sol bobreginde genisleme var dendi suanda 7.4 sanirim tedaviye gerek yok dendi smdilik ama dogdugndan beri surekli idrar yolu enfeksiyonu geciriyo bobrektenmi bilemiyorm ama cok zor gercktn bi anne icin reflusude var kilosuda yedi bucuk cok istahsiz bi cocuk Allah butun hasta cocuklara sifa versin insallh...
Rabbim şifa versin evlatlarımıza 🤲 oğlumun da sol böbrek ve 7 mm olmuş dedi doktor sonra yok yanlış baktım 5.5 dedi. Bizimkinde de reflü var. Yemesi çok güzeldi Bi anda yememeye başladı ve çok zayıfladı. İçim içimi yiyo nolacak die Rabbime sığınmaktan başka yapacak bir şey yok. Acaba böyle olupta iyileşen var mı?

Rabbim şifa versin evlatlarımıza 🤲 oğlumun da sol böbrek ve 7 mm olmuş dedi doktor sonra yok yanlış baktım 5.5 dedi. Bizimkinde de reflü var. Yemesi çok güzeldi Bi anda yememeye başladı ve çok zayıfladı. İçim içimi yiyo nolacak die Rabbime sığınmaktan başka yapacak bir şey yok. Acaba böyle olupta iyileşen var mı?
Amin.kizim suan icin iyi Allah a sukur bn ilaclardan bi fayda goremedim.ama bi cozum yolu buldum cok sukur reflusu icin usutmemesine ve enfeksiyon kapmamasima ozen gosteriyorm.cunku usuttugu gbi hemn kusmaya basliyo bnde kalin giydirip altinida sık sık degistriyorm temzligine ozen gosteriyorm. Bobregide takipte suan icin sorun yok. Sizde korkmayin takiplerini aksatmayin .takip edildigi surece sorun olmz insallh

Back