Bebek Beslenmesi 3 aylık bebekteki beslenme sıkıntısı hakkında????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

masal_prensesi2011

meleğim hoigeldin dünyama
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
428
4
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar;

benim kızım bugun itibari ile 91 günlük ....
ne yazıkkı anne sütü veremedim....
mamaya geçmek zorunda kaldım...

bizim sıkıntımız bu 4-5 gündür mamayı yarım saatte bitiriyor!! 5*10 çekiyor başlıyor ağlamaya...
kaldırıyoz omuza iki piş piş hadi yeniden biberonla savaş 5-10 çekiş... şimdiki sıkıntımız...
sizde böyle sorun varmı???

cabnım benimde oğlum 3, 5 aylık bizimde bi 10 gün öncesine kadar aynı sıkıntımız vardı hem mama hem anne sütü veriyorum ben sütüm yetersiz diye, doktora götürdük çaresiz doktor agzında pamukçuklanma başlangıcı var dedi bi damla verdi kullandık yavaş yavaş biberonu alamya başladı, geçmiş olsun

Merhaba bebeklerin öğünde içmesi gereken tahmini Ml mama veya süt miktarı doktorlar tarafından,
kiloX20 =Ml olarak hesaplanır

mesela
4.500kgX20=90 ml

benim kzıım 4.600

150 cc ver 4 saatte bir ama imkansız vermek içiremiyorum... daha 60 cc içiyor başlıyor ağlamaya 10-20 cc zor içiriyorum ağlamasına dayanamıyorum bırakıyorum... bugun bir karar verdim mama dökmekten helak oldum

2 saatte bir 90 cc vermeye çalıştım... şimdi vermeye çalıştım 10 cc bıraktık yine... napıcam ben yaa ((

mama dökme zaten..buyuk siseye mama yap ordan doldur doldur ver..iki gun buzdolabinda saklanir mama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…