3 aylık bebekte karın gurultusu :((((

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
453
131
103
32
Merhaba arkadaşlar 3 aylık bebeğim var çok fena karnı gurulduyor sesi dışardan duyuluyor elimle karnına dokununca hareketleri hissediyorum sanki bi baloncuk bebeğimin vücudunda aşağı yukarı hareket ediyor gibi ve emerken çok çırpınıyor kendini memeden atıyor emziremiyorum aç kalıyo diye mama veriyorum onu da aynı şekilde emerken çırpınıyor ne yapacağımı bilemedim doktora da gideceğim ama iyi doktor bulmak mesele. Daha önce gittim doktor normal dedi ama bikaç gündür ne uyuyor ne emiyor bi akıl verin ne yapmalıyım benimle aynı durumu yaşayanlardan öneri bekliyorum

Yavrum ya nasıl gazı var kuzunun kıyamam :anne:
Uyuyamaz tabi annesi gazı çok bebişin. Masaj yapmayı dene, eğer bu kadar çoksa gazı masaj iyi gelir. Netten bakabilirsin nasıl masaj yapılması gerektiğine. Bir de hava sıcak diye (burası hala cehennem gibi) çorapsız tutma bebişi, ayağı sıcak olursa gazını çıkarması daha kolay olur.

Gaz gaz gaz !
Ahh bu bebislerimizin çektiği nedir boyle gazdan.
Yediklerinize dikkat etmelisiniz.
Gaz üzerine master yaptim
3 velet üzerinde :halay:

Bebeklerde karın gurultusu fazla olur.
Bağırsak hareketlerinde kaynaklı korkulcak bişey yok.
Gazla beraber fazlalaşmıştır ve rahatsız etmiştir.
Tabiki doktora danışın.
Ama ayağından çorabı çıkarmayın.
Karnına varsa kiraz çekirdeği yastığı bantlayın yoksa hafif ısıtılmış bezde olur ama kıyafetinin üstünden.
Karnına saat yönünde masaj yapın ve elma yağı sürün ayak altlarına ve karnına.

Kızlar gazı için metsil kullanıyorum karnına masaj yapıyorum sırtını sıvazlıyorum dik tutup evde geziyorum ayaklarına 3 kat giydiriyorum kendim de kimyonlu rezeneli çay içiyorum ama bebeğimin içindeki o gurultu geçmiyor üstelik çok fazla gaz çıkarsa da gurultu ve huysuzluk geçmiyor.

Ayaklarını karnına itip masaj ve hareketler yaptırıyorum kiraz çekirdeğini ayağına koyuyorum bide şu an üstünde polar tulum var gece de üstünü çok açıyor diye giydirdim. Bişey daha sormak istiyorum aşır derece de salya akıtıyor yakası hep ıslanıyor bez koyuyorum sizce bu neden oluyordur? Reflü olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar 3 aylık bebeğim var çok fena karnı gurulduyor sesi dışardan duyuluyor elimle karnına dokununca hareketleri hissediyorum sanki bi baloncuk bebeğimin vücudunda aşağı yukarı hareket ediyor gibi ve emerken çok çırpınıyor kendini memeden atıyor emziremiyorum aç kalıyo diye mama veriyorum onu da aynı şekilde emerken çırpınıyor ne yapacağımı bilemedim doktora da gideceğim ama iyi doktor bulmak mesele. Daha önce gittim doktor normal dedi ama bikaç gündür ne uyuyor ne emiyor bi akıl verin ne yapmalıyım benimle aynı durumu yaşayanlardan öneri bekliyorum
Ne durumda bebeğiniz benimde 50 ggünlk bebeğim var inanılmaz çok gazı var ve karnında gurultu dediğiniz gibi ben ibs(huzursuz bağırsak sendromu hastasıyım) çocuğumda bu rahatsızlıktan olacak fiye çok korkuyorum inşallah geçer :( cevap verirsenşz çok sevinirim çok çaresizim ben yıllardır bu dertten çekşyorum sosyal hayatım 0 okula işe gidemiyorum inşallah yavrum sağlıklı olur ama belirtileri benimle hep aynı inanılmaz çok gazı var her beslemeden sonra 15-20 defa gazı çıkıyor birgünde 100 defadan fazla yani

Ne durumda bebeğiniz benimde 50 ggünlk bebeğim var inanılmaz çok gazı var ve karnında gurultu dediğiniz gibi ben ibs(huzursuz bağırsak sendromu hastasıyım) çocuğumda bu rahatsızlıktan olacak fiye çok korkuyorum inşallah geçer :KK43: cevap verirsenşz çok sevinirim çok çaresizim ben yıllardır bu dertten çekşyorum sosyal hayatım 0 okula işe gidemiyorum inşallah yavrum sağlıklı olur ama belirtileri benimle hep aynı inanılmaz çok gazı var her beslemeden sonra 15-20 defa gazı çıkıyor birgünde 100 defadan fazla yani
Merhaba bebeğim bir buçuk yaşına girdi hala çok gazlı bir bebek bende tekrar doktora gideceğim gurultular geceli çok oldu ama hala gazı var :(

Merhaba bebeğim bir buçuk yaşına girdi hala çok gazlı bir bebek bende tekrar doktora gideceğim gurultular geceli çok oldu ama hala gazı var :KK43:
Bir şey merak ediyorum sizin gazınız var mı yani bu genetik mi benmde çok gazım var bendem bebeğe geçmiş bu özellik belliki sizdeki durumu merak ettim ?

Back