Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deneyimim yok ama ben hep çok küçükken kolay olur diye düşünüyorum emekleme yürüme zaten yok 3 aylık bebekte. E kolik bebek de değilse daha kolay. Bizimki ayaklandiktan sonra 2 günlük termal kaplıca tatilinde bizi bayağı yormustu. Yaz tatiline giderken de annemlere bırakmıştık 6 günlüğüne çünkü asssssla ne denize girebilirdik ne gezebilirdik ne dinlenebilirdik. Zaten daha anlayacak yaşa gelince birlikte gideriz.
Sonuçta evde çocuğa siz baktığınız göre bence tatilde bakmak daha kolay önemli olan geçmiş çocuksuz tatillerle kıyaslamamak artık üç kişilik bir hayatınız olduğunu kabul etmek , ondan sonra her şey mümkün
Ben gittim, çok pişmanım kızım 3 aylıkken, 15 gün kadar yazlık bir beldede yaşayan kayınvalidenin yanına gittik. Biz normalde ailelerden uzak yaşıyoruz. Kızıma ben bakıyorum. 3 ay boyunca her şey yolundaydı, uykusu, emmesi vs. O tatilde sağolsunlar kızımla çok ilgilendiler. Ben de bir güzel dinledim amaaa kızımın bütün düzeni bozuldu. Uyku düzeni yok oldu. Ve en kötüsü parmak emmeye başladı ve kucağa alıştı. Bunları alışkın olduğu gibi sürekli benim tarafımdan ilgi görmemesine bağladım ben. Normalde kendi kendine uyuyan çocuğum desteksiz uyuyamaz oldu. Muhtemelen benim her ağladığında yanında olmamam onu korkuttu. O yüzden hiç kucağımdan inmek istemedi. Normale dönmesi-kucaktan inince ağlamaması- 2 ay sürdü. Şimdi 6 aylık kızım, parmak emmeyi bıraktı ama uyku düzeni hala sorunlu ve desteğe ihtiyaç duyuyor.
Böyle olacağını bilsem asla bebeğimin düzenini değiştirmezdim. O sırada tatile çok ihtiyacım vardı, bana iyi geldi ama sonrası felaket oldu. Bu bana ders oldu, bundan sonraki aile ziyaretlerinde çocuğumun düzenine ekstra özen gösterdim.
Siz nasıl bir tatil yapacaksınız bilmiyorum ama bebeğinizin düzenini bozmadan yapın.