anne sütü 3_4 saat tok tutarmıki.
mama bile 2saatte bir veriyordum ben.
benmde doktorumla bööle bir konusma gecti.2 saatte bir emziriorum dedim.cok sık dedi.3 saatte hatta 4 saatte bir emzir dedi ki bunu dediğinde kızım dha 4 aylık falandı.e dedim ağlıo napim ağlasınmı yani.oyala dedi.peki dedim neden böle diosunuz.ek gıdaya gectiğinizde sürekli meme ister ek gıdayı kabul etmez faha sonra memeden kesildikten sonra yani ürekli bişeyler yemek ister dedi.obez olma riski var dedi.su an için kiloda sorun yasıyoruz düşük biraz.ama doktorun dediği cıktı sürekli emmek istio.tok olsa bile.cünkü buna alstı.ben doktorun öenrisini yapmadım.kendi bildiğimi okudum.ama şşimdi keske dinleseydim diyorum((
yok doktorumun dediği cıktı.emme süresini uzun tut ek gıdaya gectiğinde de cok sık yemek ister obez olur demişti.şimdilik obezlik bir durum yok.ama kızım ağzı hiç boş kalsın istemio..kafamçokkarıştı benneyaptımki amaannn nediyosun arkadaşım gerçektenmiiiii eee ben napıcam şimdiiiii annemde aynısını söylüyo yok yok ben annemin söylediğğinden vzgeçmem o ne derse çıkıo delikafadulden
ama dr.un dediğide çıkmamış yani sizde tam tersi olmuş en iyisini anneler bilir nede olsa bizi onlar büyüttü torunlarının zarar görmelerini isterlermilmaz:
Canım hiç korkma ben ek gıdaya geçtim hiç bir sorun yaşamadığım gibi birde üstelik oğlumun bütün fazla kilosu gitti...Ek gıdayıda hiç reddetmedi 7 ay ememsine rağmen sadece...Her bebek farklı olabilir saat baş emen çocuk şişman olmaz ek gıda şişmanlatır ekmek tatlı ıvır zıvır vermezsen fazla kilolu olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?