• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Aylık Bebek Sürekli Uyku

lotuscicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
282
239
53
Merhaba , bebeğim doğduğundan beri uykuya meyilli bir bebek .
Geçenlerde ölçtük günde 19 saatte kadar uyuyor 3 aylık bebeğim.

Bu normal mi ? Bu kadar uyuması ? Var mı yakın çevrenizde bu kadar uyuyan bebek ? Sorunu sıkıntısı ne olabilir sizce

Masallah benim kızim günde 3 saat uyusa Allah Allah neden uyudu ki diyordum.Bir saglık problemi yoksa sorun olmaz bence

Merhaba , bebeğim doğduğundan beri uykuya meyilli bir bebek .
Geçenlerde ölçtük günde 19 saatte kadar uyuyor 3 aylık bebeğim.

Bu normal mi ? Bu kadar uyuması ? Var mı yakın çevrenizde bu kadar uyuyan bebek ? Sorunu sıkıntısı ne olabilir sizce
Ne güzel uyusun merak etmeyin 5.aydan sonra çıldırıyorlsr ve uyumuyorşar🤦🏻‍♀️
Benim kızımda 5 aya kadar saatlerce uyudu dedim tamam süper uyuyor huzurlu 5.aya bir girdik şuan 9 aylık hala uyumuyor kıyamet kopartıyor bence bu anların tadınj çıkartın sonra çok arıycaksınız merak etmeyin bi sorunu olsa huzursuz olur zaten uyuyamaz

Kilo almasında boyunda problem var mı? Ya da ne bileyim kafayı tutuyor mu, takip etme vs. Doktor bakar zaten bunlara. Ama genel olarak bir 3 aylıktan beklenebilecek becerileri iyiyse ve uyuyorsa, huyudur muhtemelen. Benim oğlum da 3.5 aylık, yenidoğan döneminde bile 19 saat uyumadı. Şu an zaten ohoo 😅 o yüzden delirecek bir durum yok. Asıl uyumasa bakın nasıl deliriliyor.

Back