3 aylık bebek kilosu?

fistali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
25
5
86
39
Arkadaşlar kızım 3 gün sonra 3 ayina girecek, 2 yada 2.5 saatte bir 120 cc mama veriyorum, saglik ocaginda kıyafetle 7560 geldi hemsire 7500 olarsk aldı, ama 7400 filandir bence, bazen 3 saati bekletiyorum zorla, kilosu fazla mi? Bende iriyim aslında 4.800 kg dogmusum kilolu ve uzunum acaba genetik mi?

Son düzenleme:
Bebeğinizin kilosunu yazmamışsiniz
Arkadaşlar kızım 3 gün sonra 3 ayina girecek, 2 yada 2.5 saatte bir 120 cc mama veriyorum, bazen 3 saati bekletiyorum zorla, kilosu fazla mi? Bende iriyim aslında 4.800 kg dogmusum kilolu ve uzunum acaba genetik mi?

Biraz fazla sanki.Anne sütü alsa neyse de mama alıyor demissiniz.Benim oğlum 3 aylıkken 6.700 dü.Emiyordu sadece.

Mama ile aldigi icin fazla oldugunu dusunuyorum. Doktora sorun? Mama arasin cok sik bence.

Kızım ayyda 1 kilo alıyor. Doktorum kılo alımı ve boyu gayet iyi demıstı. Bnm kide 13 gun sonra 3 aylık olacak 3. 4 saatte bir emzırıyorum. 40 ina kadar 2 saatte bir emzırmıstım. Hele gece 6 saati gecmesın ddı doktor kilosu ıyı olunca

Mama ile aldigi icin fazla oldugunu dusunuyorum. Doktora sorun? Mama arasin cok sik bence.
Gece 4 saati bulduruyorim, o uyanmiyo zaten ben veriyorum uykusnda, gunduz de 2.5 bazen 3 saati bekletiyorum, 3 saat 120 cc icin ideal aslinda hatta 2.5 saat sizce?

3 4 saat uzun degil mi emen bebek icin? Kac kg bebeginiz

Benim kizimda 4 kilo doğmuştu sütüm az oluyordu yetmiyordu bende mama kullandım ayda 800gr_1kilo arası alıyordu doktor normal demişti ilk kilosuna göre değerlendirin Rabbim bağışlasın cocuklarimizi

Doğum kilosu nedir acaba ilk aylarda her şeye ağladığı için her ağladıkça mama veriliyor bu sebeple midesi genişliyor. Benim 5 aylık kızım 7600 ki maşallah toplu bir bebek ayrıca hala 120 CC mama içemez. 3 aylıkken 3 saatte bir 80 falan içiyordu aralarda ve tüm gece beni emiyordu.

Sizi emiyormus, benim sutum yok, mecburen mamayla besleniyor

3760 doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…