Bence sutunuzu arttirma yoluna gitmelisiniz hepimiz bu yollardan gectik meme reddi en felaket yolduu cok sukur sizinki emmek istiyor..benim oglumda 6 aylik asla biberon emzik almiyor agzina kasik degdiremiyoruz bu sartlarda bide memeyi istemedi bildiginiz ac kaliyordu...3250g dogdu 1.ay 4500g 2.ay 6200g olduu ve sonra kotu gunler basladi 3.ay 6.400 4.ay 6.800 2 ayda 600 gr aldi yani cok sukur suan 8 kilo bu 2 aydada 1.200 almis oldu..iyiki mamayi reddetti memeyide reddediyordu evet cok savastim almasi icin yapmadigim sey kalmadii ama sizinki aliyorken bunlari anlatip caninizi sikmayayim kesinlikle sutunuzu arttirma yoluna gidin her gece uyumadan 3 bardak ust uste su icip gece 3 gibi kalkip tekrar 3 bardak ust uste su iciyordum gun boyu bu sekilde devam ediyordum sutu en cok su yapiyor...ayrica humana cayi eczanelerde satiliyor sut artirmak icin...bide galactago damla var kesinlikle cok cok etkili 1.gun anliyosunuz farki..sut artarsa bebeginiz gun boyu emmez acikinca emer doyar muhtemelen suan tam doymuyor surekli emmek istiyor..guzek emerse guzel uyur oda daha az stres olur...sut arttiktan sonrada kesinlikle kilo almasi icin sutun kalitesi onemli yani sutunuz yaglanmali onun icinde tahin pekmez helva protein yani her gun haslanmis yumurta et tavuk cok onemli..bide kendinizi uzmeyin caninizi sikmayin stres sizin sutunuzu etkiler inanin hepsi buyuyor her sey bi sekilde yoluna giriyor...