Amaç nedir bunu sizden doktor istemesdiyse hiç aklınızı karıştırmayinKizlar bebegim 3.5 aylik ilk dogdugudan itibaren 3 idrarli bezi Oluyordu artik 2 ye dustu kilosu iyi gelismesi yerinde kaka sayisi 3 ve ya 4 kakayla beraber cis yapiyorsa anlamiyorum ama sadece cisli bezi neye gore sayiyoruz bazen dolu dolu agir oluyor bazen dolu olmuyor hafif oluyor agirlik kisiden kisiye degisiyor neye gore saydiniz siz bana da anlatin lutfen anlayamiyorum 1 tl agirligi diyen var yumurta diyen var margarin diyen var Kafam karisti hangisi dogru
Aslinda bir amacim yok acemiyim ve herseye dikkat etmeye calisiyorum internette 6 -8 bez diye yaziyor oda benim kafami karistiriyorAmaç nedir bunu sizden doktor istemesdiyse hiç aklınızı karıştırmayin
Hiç takip yapmadım kendinize yeni stres sebepleri edinmeyinKizlar bebegim 3.5 aylik ilk dogdugudan itibaren 3 idrarli bezi Oluyordu artik 2 ye dustu kilosu iyi gelismesi yerinde kaka sayisi 3 ve ya 4 kakayla beraber cis yapiyorsa anlamiyorum ama sadece cisli bezi neye gore sayiyoruz bazen dolu dolu agir oluyor bazen dolu olmuyor hafif oluyor agirlik kisiden kisiye degisiyor neye gore saydiniz siz bana da anlatin lutfen anlayamiyorum 1 tl agirligi diyen var yumurta diyen var margarin diyen var Kafam karisti hangisi dogru
Kilo kaybederse mi takip yapiliyor internette 6-8 bez yaziyor bende evham yapiyorum bisimi var diyeŞimdi biraz düzeniniz vardır. Bence daha takibe gerek yok. Kiloda bir yetersizlik olursa kontrolde uyarırlar zaten mama takviyesi yapın diye. Ama farkedilir bir azalma olursa kontrolü beklemeden gidin doktora.
Aslinda bir amacim yok acemiyim ve herseye dikkat etmeye calisiyorum internette 6 -8 bez diye yaziyor oda benim kafami karistiriyo
Anladım bu sekilde herseyi kafaya takar her gördüğünü bebeğine uygulamaya çalışırsan çok yorulursun. Her bebek kendine özeldir. Doktor kontrollerinde bir sorun yoksa belirgin ve bariz bir tuhaflık görünmüyorsa aylık olarak beklenen yetenekler gelişiyorsa sorun yoktur ortada. Şimdi ileride internette göreceksin bebeğim şunu yiyor bunu yapıyor yazanlar olacak sen bebeğini kıyaslarsan psikolojik olarak cökersin. Cisli bez olayına gelince bebekte sıvı kaybından veya yetersiz gelişimden şüphe ediliyorsa idrar sayısı önemlidir hersey yolundayken bunların bir önemi yoktur kendi kendine sorun aramaAslinda bir amacim yok acemiyim ve herseye dikkat etmeye calisiyorum internette 6 -8 bez diye yaziyor oda benim kafami karistiriyor
Keske ama elimde degilHiç takip yapmadım kendinize yeni stres sebepleri edinmeyin
Dün çocuğumun 4.ayına geçtik bu zamana kadar hiç takip yapmadım doktorumuz da söylemedi sende kendini strese sokma doktor demediyseKeske ama elimde degil
Evet haklisiniz herseyi taka taka simdiden yoruldum ama elimde olmadan takilip kaliyorumAnladım bu sekilde herseyi kafaya takar her gördüğünü bebeğine uygulamaya çalışırsan çok yorulursun. Her bebek kendine özeldir. Doktor kontrollerinde bir sorun yoksa belirgin ve bariz bir tuhaflık görünmüyorsa aylık olarak beklenen yetenekler gelişiyorsa sorun yoktur ortada. Şimdi ileride internette göreceksin bebeğim şunu yiyor bunu yapıyor yazanlar olacak sen bebeğini kıyaslarsan psikolojik olarak cökersin. Cisli bez olayına gelince bebekte sıvı kaybından veya yetersiz gelişimden şüphe ediliyorsa idrar sayısı önemlidir hersey yolundayken bunların bir önemi yoktur kendi kendine sorun arama
Yok doktoru bisey demediDün çocuğumun 4.ayına geçtik bu zamana kadar hiç takip yapmadım doktorumuz da söylemedi sende kendini strese sokma doktor demediyse
E tamam o zaman niye takip etmek istiyorsunYok doktoru bisey demedi
çok tedirginseniz aile hekiminize bi uğrayın ayı dolmadan da kilosuna baksınlar. Bu beze göre de değişir. kimi bez daha iyi oluyo daha geç değiştirebiliyoruz. Kiminde anında sızıntı. Yani çiş yapmış olması yeterli dolu dolu olmayabilir. Biraz daha sık değiştirin bezi kuruluk kontrolü yapın. Ben o aylarda bir bez sabaha kadar sonrasında da gün içinde 5 kez filan değiştirdiğimi hatırlıyorum. Ortalama. Çok çok emerdi bebeğimKilo kaybederse mi takip yapiliyor internette 6-8 bez yaziyor bende evham yapiyorum bisimi var diye
Sakinleş şükret sadece anı yaşa. Bebekler hızlı büyür zaman zaten çok kısıtlı uykusuzluk desen tüm annelerin sorun bütün bu hengamenin içinde bir de internetten ordan burdan o çok mükemmel görünen anneleri seyredip canını sıkma kızım 14 aylik şahsen hiçbir fenomen cart curt takip etmiyorum içgüdüsel olarak bebeğime iyi geleni biliyorum anlıyorum ve de hissediyorum sen de öylesin aslında sadece kendine izin ver . Internette yazanı birak sana doktorların dedikleri bile ters gelecek o an durup kendi bebeğine en yakın olan kişi olarak karar vermen gerekecek hislerine güven . İçinden geldiği gibi ol . Bebek bu gazı olur ac olur dişi çıkar iştahı olmaz kilosu az olur fazla olur hersey olabilir hepsi kapıda sırayla seni bekliyor enerjini tüketme. Bebeğin besleniyorsa sancısı yoksa ağlama krizi yoksa mutlu ve sakin ise bitti bu kadar.Evet haklisiniz herseyi taka taka simdiden yoruldum ama elimde olmadan takilip kaliyorum
Tesekkur ederlmçok tedirginseniz aile hekiminize bi uğrayın ayı dolmadan da kilosuna baksınlar. Bu beze göre de değişir. kimi bez daha iyi oluyo daha geç değiştirebiliyoruz. Kiminde anında sızıntı. Yani çiş yapmış olması yeterli dolu dolu olmayabilir. Biraz daha sık değiştirin bezi kuruluk kontrolü yapın. Ben o aylarda bir bez sabaha kadar sonrasında da gün içinde 5 kez filan değiştirdiğimi hatırlıyorum. Ortalama. Çok çok emerdi bebeğim
Haklisiniz cok sukur bi sikintisi yokSakinleş şükret sadece anı yaşa. Bebekler hızlı büyür zaman zaten çok kısıtlı uykusuzluk desen tüm annelerin sorun bütün bu hengamenin içinde bir de internetten ordan burdan o çok mükemmel görünen anneleri seyredip canını sıkma kızım 14 aylik şahsen hiçbir fenomen cart curt takip etmiyorum içgüdüsel olarak bebeğime iyi geleni biliyorum anlıyorum ve de hissediyorum sen de öylesin aslında sadece kendine izin ver . Internette yazanı birak sana doktorların dedikleri bile ters gelecek o an durup kendi bebeğine en yakın olan kişi olarak karar vermen gerekecek hislerine güven . İçinden geldiği gibi ol . Bebek bu gazı olur ac olur dişi çıkar iştahı olmaz kilosu az olur fazla olur hersey olabilir hepsi kapıda sırayla seni bekliyor enerjini tüketme. Bebeğin besleniyorsa sancısı yoksa ağlama krizi yoksa mutlu ve sakin ise bitti bu kadar.
Maşallah nasıl güzel bezmiş o sabaha kadar durançok tedirginseniz aile hekiminize bi uğrayın ayı dolmadan da kilosuna baksınlar. Bu beze göre de değişir. kimi bez daha iyi oluyo daha geç değiştirebiliyoruz. Kiminde anında sızıntı. Yani çiş yapmış olması yeterli dolu dolu olmayabilir. Biraz daha sık değiştirin bezi kuruluk kontrolü yapın. Ben o aylarda bir bez sabaha kadar sonrasında da gün içinde 5 kez filan değiştirdiğimi hatırlıyorum. Ortalama. Çok çok emerdi bebeğim
Goon premiumMaşallah nasıl güzel bezmiş o sabaha kadar duran. Sabaha kadar almasam sızdırıyor benim bez. Hangi bezi kullanıyordunuz?