3 aylık bebek beslenmesi

nila70

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
80
4
286
Burdur
arkadaşlar 3 aylık bebeğim var. 5.5 kg. kilosuna doktor normal diyor ama ben biraz daha kilo almasını istiyorum ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz.

Doktor kilosuna normal diyorsa normaldir. Niye illa kilo aldırmaya çalışıyorsunuz ki?
Kilo sağlık belirtisi değildir. Bu sıcaklarda ne kadar kilolu olursa o kadar sıkıntısı olur, isilik olur.
3 aylık bebeğin 5 kilo olması gayet normal. 7-8 kilo olursa fazla kilolu olur zaten.
He illa aldıracam diyorsanız baklava börek yediremeyeceğinize göre; emziriyorsanız bol bol meme yoksa bol bol formül süt..

Doktor normal diyorsa neden endişeleniyorsun ki. Sonra nasıl zayıflatıcam diye uğraşırsın

benim bebeğim 2,5 aylık ve 5,750 doktorumuz gayet iyi dedi,banada gayet iyi geliyor.ben çok kilolu bir bebek olmasını istemem zaten,doktoruma doymuyor gibi akşamları mama veriyimmi dedim,kesinlikle verme dedi.zaten vaktine göre çok iyiymiş.doktoruna inan ve bebeği zorlama.

Kilonuzun iyi olduğunu persentil eğrilerinden kendinizde görüp emin olabilirsiniz. Google dan persentil eğrisi yazın çıkan tablodan bebeğin cinsiyetine göre bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…