Kalp kası iltihabına yakalanan ve yaşam mücadelesi veren Holly, bebeği sayesinde virüsü yenerek hayati tehlikeyi atlattı
Holli Cheung, nadir enfeksiyonlardan biri olarak bilinen miyokardit virüsüne yakalandı. Bu virüs nedeniyle kalp kasları iltihaplanan Holly, 3 aylık bebeğinden ayrılarak hastanede tedavi altına alındı. Tedaviye yanıt vermeyen Holly için doktorlar ümidini kesmişti.
Bebeği sayesinde virüsü yendi
Tedavi süresince makineye bağlı bir hayat sürdüren Holly için tek çare kalp nakliydi. Akciğer fonksiyonlarını kaybeden ve doktorların kendi haline bıraktığı Holly tam anlamıyla bir mucize yaşadı. Durumunun kötüye gittiğini fark eden genç kadın 3 aylık bebeğiyle birlikte uyumak istedi. Hastanede bir geceyi bebeğiyle geçiren Holly virüsü yendi.
36 yaşındaki Holly bu mucize için "Bebeğim beni kurtardı, bu konuda hiç şüphe yok '' dedi.
Tedavisi tamamlanan genç kadın şimdi yoğun bakımda kaldığı hastane için para topluyor. Holly kocam,'' Ailem, sevgilim, bebeğim ve hastanenin büyük personeli olmadan, ben bugün burada olmazdım'' dedi.
http://www.kadinvekadin.net/3_aylik_bebek_annesini_olumden_dondurdu-1.html