3 aylık bebeğin uyku eğitimi

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
Bebeğim 2 buçuk aylık 17 ocakta 3 aylık olacak kucakta ve göğsümde uyumayı çok seviyor. Ama bi yandan da ilerisi için alıştırmak istemiyorum beşikte uyutmaya çalışmak istiyorum işe yaramıyor beşikte uyumadığı gibi kucakta uyuduğunda koyar koymaz ağlıyor. Sizce beşikte uyumaya nasıl alıştırmalıyım. Yoksa daha erken mi sıcaklığımı hissederek uyuması daha mı iyi olur acaba ikilemde kaldım.

Çocuklarımı göğsümde uyutmadim ama emzirirken özellikle gece uykusuna yatmadan önce emerken mahmurlasiyor karni doydukça gözler kapanıyor o haline doyamıyorum ama doyduğunu anladigimda gazini çıkarıp yerine yatırıyorum.

Ben 5 ay boyunca cok guzel sekilde bezini degistirip doyurup gazini cikarip yerine yatirdim besiginde uyurdu ama 5.aydan sonra asla o sekilde uyumadi denemedigim yol kalmadi ayakta kucakta sallanarak uyuyordu en son . O yuzden 6 aydan once bence baslamak cok dogru degil huylari degisiyor.

Bebeğim 2 buçuk aylık 17 ocakta 3 aylık olacak kucakta ve göğsümde uyumayı çok seviyor. Ama bi yandan da ilerisi için alıştırmak istemiyorum beşikte uyutmaya çalışmak istiyorum işe yaramıyor beşikte uyumadığı gibi kucakta uyuduğunda koyar koymaz ağlıyor. Sizce beşikte uyumaya nasıl alıştırmalıyım. Yoksa daha erken mi sıcaklığımı hissederek uyuması daha mı iyi olur acaba ikilemde kaldım.
daha çok küçük bence..kızım 17 aylık emerek uyuyor yatağına yatırıyorum hiç uyku eğitimi vermedim..hatta lojmandayız soba yakıyoruz onun için aynı yatakta sarılarak uyuyoruz :) bilmiyorum ben sıkıntı etmedim hiç..nasılsa 3 5 sene sonra istesekte kucağımıza gelmezler :) arkadaşın dediği gibi 6 ayı bekleyin

Merhaba, verdiniz mi acaba uyku eğitimi. Sonuç ne oldu merak ettim

Back